Op 23 april heeft de Municipal Education Commission de “meningen over de ingang van verplichte onderwijs in 2024” uitgegeven.In 2024 heeft het toelatingsbeleid de stabiliteit behouden.

  Inschrijving van de basisschool houdt zich aan de belangrijkste methode om zich in te schrijven voor registratie, het combineren van films met één school en multi -schoolfilms;Vóór 30 april zal het toegangsbeleid in verschillende districten worden vrijgegeven.

  Houd zich aan de nabijgelegen toelating tot school

  De kinderen van de stadsregistratie van de stad moeten op 6 -jarige leeftijd deelnemen aan de verzameling van de bevolkingsinformatie van de school en leeftijd (geboren vóór 31 augustus 2018), en ze zijn gratis.De gemeente heeft een huishoudelijke registratie -familie -geageerde kinderen in het gebied waar de niet -huishoudende registratie zich bevindt in overeenstemming met relevante voorschriften.De districteducatiecomités zullen actief en gestaag de inschrijvingsmethode bevorderen om zich te registreren voor inschrijving, het combineren van films met één school en multi -school films, het versterken van de afdelingsverbinding en de kwalificaties van toelating met relevante afdelingen gezamenlijk bekijken.Afgestudeerden van de basisscholen voor huishoudelijke registratie die zijn ingeschreven in overeenstemming met vrijwillige verzending, en het aantal aanvragers is minder dan de Junior High School met het aantal inschrijvingen.

  Kinderen en tieners behandeld volgens de huishoudelijke registratie van deze stad, inclusief de kinderen van Taiwan -landgenoten geïdentificeerd door het districtskantoor, de overzeese Chinese kinderen geïdentificeerd door de afdeling Chinese zaken van het district overzeese zaken, de staat of post -docoraal onderzoeker van het station in Beijing in Beijing in Beijing , en de kinderen van de post -doctorale onderzoeker in Beijing en het leger kwamen Beijing binnen en vestigden zich in Beijing. “Beijing Work Residence vergunning”.

  Kinderen en adolescenten van niet -ingezetenen in de stad zijn ingeschreven op school en de implementatieregels worden geformuleerd en aangekondigd door verschillende districten.Ouders houden hun werkgelegenheidsmateriaal in Beijing, het werkelijke verblijfsmateriaal in Beijing, het familieregistratieboek, de Residence Permit van Beijing en het straatkantoor van de woning of de regering van de gemeente People om deel te nemen aan de inschrijvingskwalificatiereview en vervolgens de inschrijving in proces.

  Gehandicapte kinderen en tieners krijgen prioriteit aan school binnen de reikwijdte van de dienst onder dezelfde omstandigheden.De kinderen van martelaren, Taiwanese studenten, kinderen van overzeese Chinezen, kinderen van actieve soldaten en nationaal arbeidsmodel kinderen zorgen voor hen onder dezelfde omstandigheden in overeenstemming met relevante voorschriften.

  Het is strikt verboden om testresultaten te gebruiken als basis voor inschrijving

  In overeenstemming met de vereisten van de speciale acties van het ministerie van Onderwijs van de speciale actie van de Sunshine Education of the Ministry of Education, zal de stad strikt toezicht houden op het inschrijvingsproces en het vergroten van informatie over informatie vergroten.De stad is strikt verboden om onderzoeksresultaten en verschillende concurrentiecertificaten, trainingsconcurrentie, testcertificaten, enz. Aangezien de inschrijvingsbasis; en vooraf geselecteerd; het is strikt verboden om elke school in te schrijven in naam van experimentele klassen, karakteristieke klassen, internationale ministeries en internationale curriculumklassen.

  De Municipal Education Commission heeft duidelijk gemaakt dat deze serieus verantwoordelijk wordt gehouden, en het toezicht op de pre -school, incident en post -after -after -after -after -after -School -toezicht zal worden versterkt.

  De districteducatiecommissies zullen het toegangsbeleid formuleren van verplichte opleiding op districtniveau in overeenstemming met de feitelijke situatie. De tijd en procedures voor inschrijving, en voor het bestaan ​​van illegale handelingen, overweegt te worden om met relevante voorschriften om te gaan.

  Invoerserviceplatform geopend op 1 mei

  De belangrijke tijdregeling van verplicht onderwijs in 2024 is in principe consistent met voorgaande jaren: 1 mei werd het platform voor het inschrijven van onderwijsinschrijvingen geopend.Van 6 mei tot 31 mei wordt de informatie over inschrijvingen van de basisschool verzameld.Van 15 juni tot 16 juni hebben basisscholen het relevante materiaal voor toelating beoordeeld.Op 3 juli werd de eerste opdracht van Xiaosheng toegelaten.Begin juli hebben verschillende basisscholen en junior middelbare scholen nieuwe kennisgevingen van de studenten uitgegeven.

  Door de structurele hervorming van de onderwijsvoorzieningszijde heeft de stad voortdurend het aanbod van het aanbod van educatieve dienstverlening gepromoot van een enkele school naar het aanbod van onderwijsgroepen en schooldistricten.Op dit moment heeft het dekkingspercentage van groepsrunning scholen 75%bereikt en het management van het schooldistrict bestaat uit 90%van de basisscholen en de middelbare scholen.De “nieuw toegevoegde graad in het ministerie van Primary en Secondary Schools” Minsheng Practical Project is gedurende drie opeenvolgende jaren geïmplementeerd, met een cumulatieve toename van meer dan 110.000 graden, en 100%van de nieuwe graad heeft een hoog -kwaliteitsaanbod bereikt.

  Deze stad zal ook het ingangsplatform verder optimaliseren, gegevens meer laten draaien, ouders minder benen lopen en ernaar streven om het “One Netcom Office” te bereiken.

Verplichte toelating van het onderwijs

Door jxtrz