De vooruitgang van de wetenschap hangt af van het werk van wetenschappers en de uitvinding ervan.In onze studie en het leven moet iedereen de artistieke en persoonlijke woorden begrijpen.De volgende zijn de “Beroemde citaten met betrekking tot de wetenschap” die we alleen hebben verzameld en georganiseerd.

  1. Het probleem in deze wereld is dat slimme mensen vol twijfels zijn, en de dwazen zijn ervan overtuigd.—— Russell

  2. Liggende misvatting is tijdelijk.- – de Tanjiayu

  3. De Academie van Wetenschappen moet goed werk van wetenschappelijk onderzoek doen, mag niet kort zijn, de tijdelijke applicatiewaarde negeren en er is geen grote academische onderzoekswaarde.

  4. Propaganda -kennis zaait geluk…. De voortgang van wetenschappelijk onderzoek en de groeiende gebieden zullen onze hoop oproepen, en bacteriën die in het menselijk lichaam bestaan, zullen geleidelijk verdwijnen.Nobelnovatie moet soms de laan verlaten die vaak gaat en het bos binnensluipen, en je zult zeker ontdekken wat je nog nooit eerder hebt gezien.

  5. De wetenschap is geenszins rijk aan de Hoorn van mysterieuze kleuren, maar slechts een hulpmiddel om de wereld in handen van mensen te transformeren.

  6. Als ik een kleine bijdrage aan de wereld heb geleverd, is dit niet vanwege iets anders, maar vanwege mijn inspanningen en doorzettingsvermogen.

  7. Wetenschappers zijn altijd gebonden geweest door de wetenschappelijke pogingen van systematische systemen, om vertrouwd te raken met het universum, bekend met de buitenwereld van mensen, van pogingen tot theorie en vervolgens om de praktijk te begeleiden.Van hen is de wetenschappelijke energie van het zoeken naar waarheid altijd in opkomst.

  8. Het is onmogelijk om wetenschappelijke prestaties te bereiken zonder hard werken.Passie, verbeelding en het verlangen van het hele lichaam en de geest kunnen arbeid niet vervangen.Er is geen gemakkelijke wetenschap in de wereld.Herzen (voormalig Sovjet -Unie)

  9. De academicus is eigenlijk een ervaring in een bepaald gebied.

  10. Voor de dringend noodzakelijke bouwprojecten van het land moeten we relevante afdelingen helpen het probleem op te lossen volgens onze eigen voordelen en kunnen we elkaar niet discrimineren.

  11. Om te winnen, probeer het eerst dapper.—— Einstein

  12. Wiskundigen negeren de verklaring of vermoeden. Ze gebruiken alleen definities en axioma’s en gebruiken demonstratie en redenering om alles te interpreteren.In feite worden de theorieën die alleen worden vastgesteld door vermoedens of hypothesen nu onjuiste wetenschap genoemd, omdat vermoedens vaak om hulp of claims vragen, dus hij kan hier geen kennis van genereren.Reid, Thomas55, vraagteken is de sleutel tot het openen van een wetenschap.Balzak

  13. Een van de doelen van het hoger onderwijs is om mensen te cultiveren met innovatieve geest- en innovatievermogen.

  14. Wetenschap bestrijdt altijd bijgeloof en alle obscure ideeën.

  15. De Chinese natie is hard werkend en dapper en is goed in het creëren.In de lange geschiedenis van duizenden jaren staat ze in het bos van de wereld met de welvarende economie, de prachtige cultuur en kunst en de glorieuze wetenschap en technologie, die haar unieke nationale kenmerken vormt.Ik ben trots op mijn moederland.

  16. Als een natie op de hoogste piek van de wetenschap wil staan, is er geen theoretisch denken.—— (de) Engels

  17. De waarheid is als een juweeltje. Hoewel het niet met kleur moet worden bekleed, moet het op een opvallende plaats worden geplaatst zodat het beter licht zal vinden.

  18. We denken er nu bijna niet aan.Zelfs als ik erover nadenk, alleen om met de toekomst om te gaan, denk ik per ongeluk om vanaf nu enkele richtlijnen te geven.Het is geenszins ons doel.Het verleden en nu zijn gewoon onze middelen, maar de toekomst is het doel -Basteur (Frankrijk)

  19. Om de gewoonte van strengheid en geduld te ontwikkelen, te leren kleine werk te doen in de wetenschap, de feiten te bestuderen, de feiten te vergelijken en de feiten te verzamelen.- – Bapolov

  20. Wetenschap is oneindig.Duitse filosoof Marx

  21. Wetenschappelijke popularisatie is de strategie van een sterk land.Zodra wetenschap en technologie door het grote publiek zijn onder de knie, zal het enorme economische en sociale effecten opleveren.Daarom dragen populaire wetenschapswerkers een belangrijke historische missie en sociale verantwoordelijkheid.

  22. Hua Luogeng: Wetenschappelijke prestaties worden beetje bij beetje verzameld.

  23. Wetenschappelijk onderzoek moet dringend zijn en we moeten eerst lopen om ons op de lange termijn op het land voor te bereiden.—— Zhao Zhang

  24. Het openen van alle wetenschappelijke sleutels zonder bezwaar is het vraagteken.Balzac 51, slimme kwalificaties, innerlijke motivatie, ijverige werkhouding en doorzettingsvermogen, dit zijn andere voorwaarden die nodig zijn voor het succes van wetenschappelijk onderzoek.Bonte

  25. De oprichting van dichters, het argument van filosofen en de vaardigheden van ontdekkingsreizigers.

  26. Als wat u beweert, hangt de technologie grotendeels af in wetenschappelijke omstandigheden, dan hangt de wetenschappelijke situatie in grotere mate af.—— Engels

  27. Ik bezocht het zwarte water en zag de welvaart en welvaart van het moederland.Beklim het koraalrif op de Nansha -eilanden!Ik voelde de uitgestrektheid van het moederland.In Qinchuan, 800 mijl, hoorde ik het momentum van de kinderen van het moederland.Het prestige en de drums die in Yuntian klonken, de schokkende schokkende geschreeuw, de krachtige en nette stappen van het team uitten de trots van mijn broers en zussen.

  28. De meest complete dingen zijn de minst kwetsbare veranderingen.De sterkste persoon in het lichaam is bijvoorbeeld niet gemakkelijk om te worden beïnvloed door dieet of arbeid, en de meest sterke planten en bomen zijn niet gemakkelijk te beïnvloeden door de wind -palato (Griekenland)

  29. Wetenschap is geenszins en het zal nooit een compleet boek zijn.Elke grote prestatie brengt nieuwe problemen met zich mee.Na verloop van tijd zal elke ontwikkeling nieuwe en ernstige problemen opleveren.

  30. Het opzetten van nieuwe problemen en nieuwe mogelijkheden, kijkend naar de oude problemen vanuit een nieuw perspectief, vereist creatieve verbeelding en markeert de ware vooruitgang van de wetenschap.—— Einstein

  31. Het Westen is levendig en de hoofdstad Kang is mijn thuis.De mensen in China en Duitsland zijn altijd vriendelijk geweest en maken zich nooit zorgen over de wind en het zand dat voor ons ligt.

  32. Het is vanwege de armoede en achterstand van het moederland dat het nog meer nodig is om hard te werken om haar uiterlijk te veranderen.—— Geld sterk

  33. Wetenschap is de meest effectieve ontgiftingsagent voor religieus bijgeloof.Adam Smith, een Schotse filosoof en econoom

  34. Als je ervoor kiest om een ​​beroemde wetenschapper te worden, moet je een saai en moeilijk leven kiezen.—— Huang Ziqing

  35. Wetenschappelijke vooruitgang hangt af van het werk van wetenschappers en de uitvinding ervan.

  36. Genius ligt in accumulatie, wijsheid ligt in ijver.

  37. De hele ontwikkeling van mensen hangt af van de ontwikkeling van de wetenschap.Verdoven

  38. De geest van wetenschap ligt in het zoeken naar feiten en het zoeken naar waarheid.Moderne geleerde, historicus, schrijver Hu Shi

  39. In zekere zin is de ontwikkeling van de denkwereld om constant de verrassing -Einstein (US) 100 te verwijderen, verbeelding is belangrijker dan kennis, omdat kennis beperkt is en de verbeelding alles in de wereld in de wereld samenvat, Bevordering van vooruitgang en de bron van kennisevolutie.Om serieus te zijn, verbeelding is een echte factor in wetenschappelijk onderzoek -instein (Verenigde Staten)

  40. Er is geen kans op dit ding.Niemand kan de waarheid volledig begrijpen.

  41. Te veel dromen zijn echter ook een probleem, dus na mijn herhaalde handel -besloot ik een wetenschapper te zijn.

  42. Je hebt me zelfs verkeerd begrepen.

  43. Wetenschap zelf is poëtisch.Britse schrijver Spencer

  44. Wetenschap is overal.Als je het niet plant, kun je geen goede oogst hebben.Herzen (voormalig Sovjet -Unie)

  45. De taak van de wetenschap is om alle schoonheid van het universum, de samenleving en het leven te verkennen.—— Yan Bei 溟

  46. ​​De eeuwige wetenschap ligt in de niet -aflatende zoekopdracht. In termen van zijn capaciteit is de wetenschap niet uitgeput.- – Card Middot; Feng Middot;

  47. Ik wil het leven in een wetenschappelijke droom veranderen en deze droom dan werkelijkheid maken.

  48. Het verschil tussen een succesvolle en verliezer is hoe we omgaan met falen.

  49. Klasgenoten, het moederland roept ons op, wat aarzelen we nog steeds?Wat wil je weten?We kwamen snel terug.De bouw van het moederland vereist ons dringend.

  50. Wanneer de Chinese natie zich realiseert dat de grote verjonging, zullen de Chinese wetenschap en technologie opnieuw verschijnen op de top van de wereld.”

  51. Er is geen twijfel dat de sleutel tot alle wetenschappen een vraagteken is, en de meeste van onze belangrijkste ontdekkingen moeten worden toegeschreven aan dit vraagteken.Misschien is de wijsheid van het leven om te vragen?

  52. Wetenschappers moeten een hart hebben dat van het moederland houdt en van wetenschap houdt.”

  53. Het is niet dat ik erg slim ben, maar ik kan lang met het probleem opschieten.—— Einstein

  54. In onze moderne wereld is er geen tweede kracht die overeenkomt met wetenschappelijke ideologische kracht.—— Engelcasir

  55. De mensen zijn betrokken en vaak verslagen.In het begin is er geen nederlaag.De ontwikkeling en rol van wetenschap en technologie zijn eindeloos, de wetenschap is geweldig.

  56. Boeken om de wetenschap te gehoorzamen, niet het tegenovergestelde.Britse Renaissance -schrijver, filosoof Bacon

  57. Elke lafheid hier is niets om te helpen.

  58. Het enige doel van de wetenschap is om bewust alles te verkrijgen dat de natuur zonder kosten geeft.Torpenev

  59. Een feit is dat er geen genderwaarheid is.

  60. De oorlog beslist niet wie gelijk heeft, maar beslist alleen wie weg is.—— Russell

  61. Alleen als je niet bang bent voor gigantische golven, kun je de piek beklimmen en sprookjesgras verkrijgen en de parels diep in het water vinden.- – Aroto

  62. Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en wetenschap en technologie hebben de voortdurende opkomst van verschillende nieuwe dingen en nieuwe ideeën, vooral enkele kromme en boze geesten, een aanzienlijke impact op de gedragsgewoonten van onze middelbare scholieren, en zelfs van invloed op de stilte en beschaafde campus, hoe kunnen we omgaan met de impact van deze slechte sfeer als studenten?

  63. Filosofie is de wetenschap in de wetenschap -Kerr Ruy

  64. Om echte en correcte oordelen te kunnen maken, moet u van tapestrone en paranoia -roninov (Rusland) (Rusland) kwijtraken

  65. Wetenschap mag niet worden verkregen zonder werk. Behalve voor zweet, er is geen andere methode om te verkrijgen.Gepassioneerde fantasieën kunnen arbeid niet vervangen door het hele lichaam en de geest.

Door jxtrz