03:13
Chao Xin Reporter Tong Xin Reporter Zhu Lizhen
Er is maar één cijfer op een school. Is de sportvergadering een beetje verlaten?
Hangzhou Gao Education Primary School is een nieuwe school, momenteel slechts 8 klassen in het eerste jaar.Onlangs werd de games van de school 2024 gehouden op de speeltuin van de school.
Tijdens de openingsceremonie, voorop in het team, staat de nationale vlagbeschermers die zijn gevormd door de vertegenwoordiger van Zhejiang Business Vocational and Technical College.Onder de blauwe lucht en witte wolken hielden ze de nationale vlag en namen een stevige en krachtige stap, lopen naar het podium.Dit is om aan iedereen te verklaren dat wij de hoop op het moederland zijn, en we moeten kleur toevoegen aan de nationale vlag en glorie voor het moederland winnen.
Na het verschijnen van de Hangzhou Gaojiao Park Primary School.De elf op de schoolvlag loopt vol vertrouwen op een slimme planeet.Handen en voeten opvoeden benadrukken de gezondheid, creativiteit en zonneschijn van elk kind op de Gao Elementary School.
Vervolgens droegen ouders een rode vrijwilligersdienst, hielden ballonnen vast en liepen over het podium.De positieve houding en de hete oprechtheid, die hun verlangen tonen om samen met hun kinderen te groeien.Ze waren enthousiast en ze waren vastbesloten om dit spel te helpen.
Het thema van klasse 101 is “Aerospace’s Great Career, enorme sterrenhemel”.
Cheerleading -teams van meisjes zijn sterk, en elke dag dansen ze gevuld met verlangen naar de enorme sterrenhemel.De jongens houden een banner vast, vechten slim het logo van de schoolbadge en de woorden “Wetenschap en de zonbeweging naderen”, en de creativiteit en het geloof zijn met elkaar verweven, wat de vastberadenheid van de nieuwe generatie studenten aantoont om lid te worden van de ruimtevaartindustrie.Ouders hielden de vlag langzaam vast en de drones stonden leeg en ze steunden het enthousiasme van de kinderen voor de verkenning van de kosmische sterren.
Klasse 102 is gebaseerd op het thema van “Smart Agriculture, Green Technology”.
Klasse 102 Kindergezichten zijn onvolwassen en smiley.De geest van hard werken was verbluft in de borst en de luide slogans spraken over hun dromen.Muziek- en dansstappen zijn met elkaar verweven, slimme technologie en groene ecologie mixen, met een educatief audiovisueel feest.
Klasse 103 is gebaseerd op het thema van “Chinese materia medica, Life Science”.
“Ma Qianzi, Cassia; Cangei en lotuszaden; gele medicijnen, bittere bonen …” Het dynamische ritme zong het spoor “Compendium van Materia Medica” dat sport en wetenschap integreert.”Compendium van Materia Medica”, een meesterwerk van Materia Medica, heeft een belangrijke positie in de moderne geneeskunde, botanische, agronomie en andere disciplines met zijn wetenschappelijke en bruikbaarheid.Elk kind in klasse 103 en de heldere beats en nette stappen zijn vol vitaliteit en vitaliteit.
Het thema van klasse 104 is “Tiangong Class, Building Dream Stars”.
De meisjes in klasse 104 dansten in de elegante dansrokachtige sterren in de ruimte.De astronauten in het team waren bijzonder merkbaar.Ze simuleerden de bewegingen in de zware omgeving, springen en draaien licht, alsof ze in de ruimte reizen.De uitvoering van klasse 104 is als een ruimteavontuur.
Het thema van Klasse 105 is “Travel samen, Happy Planet”.
Mensen zijn klein en energiek, en de kleine astronauten in klasse 105 brachten een levendige “kinderhemel”.Ze willen graag astronauten worden die in de ruimte reizen, en ze zijn in het kleine universum in Gao Education in Singing and Dance.De glimlach van de kinderen was als een bloeiende bloem.Uit hun rustige en opwindende uitdrukking kan worden gezien dat ze vol vertrouwen zijn, de stijl bepalen en het niveau van het spel.
Klasse 106 Thema: Rockets Launch, Ask the Sky.
Onder de hemel wordt het blootgesteld en wordt het waarschijnlijk voor de gek gehouden.Klasse 106 Kinderen houden ervan om te verkennen en hard te werken.Ze gingen op weg naar geluk, breidden wetenschappelijke vleugels uit en lieten de droom van gekleurd uit.Met de lancering van de Rockets vertoont elk kind zelfvertrouwen in het geluid van vreugde, en ze gaan samen met de levendige dansstappen verder naar de wetenschappelijke en charmante wereld.
Klasse 107: Spring the Interstellar, Burn the Universe.
Klasse 107 Klasgenoten die blauwe en witte danskleding droegen, toen het werd samengevoegd, leek het een blauwe sterrenstelsel.Vier studenten dansten en sprongen tussen de astronauten en ruimtevaartuigen, dansen tussen de interstellaire, als een ruimte -interstellaire reiziger.In de prachtige bubbels toonden de kleine dansers in de 107e klas ons hun gezonde figuur en vasthoudende sportgeest met een nette en levendige dans.Uiteindelijk schreeuwden ze naar de sportbijeenkomst met hun luide slogans en barsten het toneel.
Klasse 108: Kijkend naar de sterrenhemel en vasthouden aan de droom.
Dream is een zaadje, ontkiemd in de eerste verkenning.Ik geloof dat elk kind een lucht- en ruimtevaartdroom heeft wanneer hij op een stille nacht naar de sterrenhemel kijkt.Klasse 108 Kinderen in de ruimtevaartkleding, brachten vertrouwen en vitaliteit over met een smileygezicht, bracht passie en liefde over met noten, sprongen uit samenwerking en doorzettingsvermogen met dansstappen en gingen met ons naar een prachtige “Sky Trip to the Sky”.
Chen Lingjie, vice -president van Hangzhou Gao Education Park Primary School, zei dat de spellen de weergave zullen zijn van fitness, de promotie van spirit en de erfenis van de beschaving. Nieuwe reis.
“Geef de bron aan”
Rapport/feedback

Door jxtrz