Het twee -daagse leven van het elke dag van het werk uit het werk zorgt ervoor dat mensen zich saai voelen en niet in staat zijn om te veranderen.Met de drukke werk de hele dag kunnen veel mensen lange tijd in de positie zitten en geen lichaamsbeweging hebben.Na de klas lag hij gewoon thuis op de bank, poetste zijn mobiele telefoon, keek naar de korte video en was slaperig.
Veel Chinezen hebben zelfs het probleem van onvoldoende oefeningen, en dit is ook een grote moordenaar geworden.Uit gegevensonderzoek blijkt,Ongeveer 27,5%van de volwassenen over de hele wereld heeft problemen met onvoldoende lichaamsbewegingEssenceLangdurige gebrek aan lichaamsbeweging is waarschijnlijk gerelateerd aan chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en colorectale kanker.
Er zijn veel verschillen voor mensen die al lang sporten, en mensen die niet sporten.
Houd zich aan om te oefenen en niet te oefenen, de kloof wordt weerspiegeld op 3 plaatsen
Eerst,Verschillende spierkrachtverschillen
Bij mensen die aandringen op lichaamsbeweging en fitness, zijn spieren vaak krachtiger.Degenen die erop staan ​​om push -ups te doen en zitten -zullen bijvoorbeeld een sterkere bovenste ledematen en taille en buik hebben.Degenen die erop staan ​​om te rennen, joggen en ballen spelen, hebben sterkere onderste ledematen, en de spieren op de benen zijn robuuster.
Naast de sterke spier aan de buitenkant, kan de sterke spier ook de groei van de botmassa brengen.De spieren zijn gezonder en de taaiheid en kracht van de botten kunnen ook osteoporose en osteo -gewrichtsziekten tot op zekere hoogte voorkomen.
De tweede isHart- en longfunctie
Degenen die erop staan ​​aerobe oefeningen te doen, kunnen tijdens het sporten de uitoefening van de cardiopulmonale functie voelen.Vanaf het begin was ik vanaf het begin 3 kilometer.
Er is ritmische ademhaling tijdens het sporten, wat het volume van de cardiopulmonale kan verbeteren, continu verkleind en de cardiopulmonale functie kan uitbreiden.
De derde plaats,Geest
Mensen die langetermijnbeweging hebben en mensen die niet trainen, staan ​​samen, en de geest van de hele persoon is heel anders.Oefening kan mensen helpen hun ongelukkige emoties te uiten, de secretie van dopamine en adrenaline in het menselijk lichaam te stimuleren in lichaamsbeweging en opwinding te behouden.Mensen die altijd lange tijd zitten en thuis nestelen, lijken gemakkelijker mentaal traag te zijn en hebben geen energie.
Het is daarentegen beter om aan te dringen op lichaamsbeweging voor gezondheid.Maar voor verschillende mensen kunnen leeftijd, fysieke kwaliteit en zelfs persoonlijke voorkeuren geselecteerde sporten beïnvloeden.
De beste trainingslijst van alle leeftijden wordt aangekondigd en doe het volgens hem
In plaats van te sporten volgens persoonlijke voorkeuren, kan de beste trainingslijst worden gedeeld door de leeftijdsnorm, die erop staat het te doen, gezondheid kan hier ook profiteren van hiervan.
18 tot 25 jaar oud: Dingyan -periode
Sportaanbevelingen:Aerobic oefening+Krachttraining
Tijdens deze periode waren de functies van het menselijk lichaam in de hoogtijdagen.Niet alleen is orgaanontwikkeling completer, maar botten moeten ook het botvolume opslaan.Botmassa hamsteren, Behoud de botdichtheid.
BijvoorbeeldAerobe oefening van hardlopen, yoga en andere aerobe oefeningen 3-5 keer per week, Kan ook de krachttraining vergroten door barbells en dubbele staven, stimuleren spiergroei en botgroei zal ook helpen meer hulp.
26 tot 45 jaar oud: hoogspanningsperiode
Sportaanbevelingen:Aerobic oefening+Vetreductie -oefening
In vergelijking met de vorige fase, na de leeftijd van 26, kan het menselijk lichaam een ​​hoge drukperiode van een goede gezondheid ingaan.Omdat vrouwen zwanger zijn en kinderen hebben, zijn ze meer vatbaar voor accumulatie en zegen van buikvet.En mannen kunnen ook gezonde verwaarlozingen van de gezondheid veroorzaken, die eerder visceraal vet opleveren en hun tailleomtrek vergroten.
Naast de meest elementaire aerobe oefening moet het ook worden gecombineerd met vetvermindering.Spiertraining wordt gebruikt om overtollig vet in het lichaam te consumeren, om geen problemen zoals obesitas en gastro -intestinale ziekten te brengen.
46 tot 65 jaar oud: verouderingsperiode
Sportaanbevelingen:Het handhaven van aerobe bewegingen van spierkracht
Na meer dan 45 jaar wordt het niet aanbevolen om spiertraining met hoge intensiteit te trainen.Wandelen, joggen, acht delen van Jin, Tai ChiWacht op het project.Het kan niet alleen afkomen van de last die wordt gebracht door de intensiteit van de lichaamsbeweging, maar ook vermijden langdurige beperking die niet goed is voor de gezondheid.
Als u denkt dat uw hartslag snel, zweterig of paniek is, moet u stoppen en op tijd rusten om te voorkomen dat u uw lichaam pijn doet.
Meer dan 65 jaar oud: een hoge incidentieperiode
Sportaanbevelingen:Basisactiviteit+rekoefening
Zelfs na de leeftijd van 65 jaar kunnen zelfs de echte oudere mensen, zelfs normale klimtrap, poetsende kommen, en wandelen verschijnen vanwege de veroudering van het lichaam.valNet zoalsverstuikingNet zoalsGewrichtslijtageEn andere problemen.
Als u chronische ziekten hebt, kunt u de beweging niet ondersteunen, u kunt kiezenStatische beweging,ofBasisbeweging,BijvoorbeeldKlim op trappen, doe huishoudelijk werk, loop hondenwachten.Oude mensen met een goede grondwet kunnen ook projecten uitvoeren zoals Tai Chi, Acht Duanjin, Gymnastics, Yoga en andere items.
Suggesties voor het delen van oefeningen volgens de leeftijdsgroep is voornamelijk te wijten aan de overweging van de fysieke behoeften van verschillende mensen.Jongeren kunnen botmassa opslaan om spiergroei te stimuleren, maar van middelbare leeftijd en oudere mensen moeten hun lichaam onderhouden en de schade aan het training verminderen.Als u uw eigen sport volgens een dergelijke standaard kunt verdelen, kies dan de trainingsmethode die bij u past, en geloof dat de gezondheid ook kan profiteren van de gezondheid.
Referentiematerialen:
1. De beste sportpodiumtafel van het menselijk lichaam.
2. Oefening is “Good Medicine Anti -Disease”!Elke leeftijd heeft het “Golden Movement Plan” · Beijing Satellite TV Health Hall · 2019-06-03
3. Gebrek aan lichaamsbeweging voor een lange tijd, de functie van de organen daalde met 30%!Elke leeftijd heeft “beste oefening” · Life Times · 2019-04-02
#Family Health Guardian#
Rapport/feedback
Gerelateerde zoekopdracht
Wat zijn de verschillen tussen mensen die aandringen op lichaamsbeweging en niet sporten.



Publiceren

Xianjun Jie D9

Menselijke beweging kan duurzaam zijn met het leven.Mijn moeder zei dertig jaar geleden tegen me: Nee.Het is niet meer dan zes maanden om samen te werken. kan wetenschap doen.

2022-06-25

Anhui

rapport


antwoord

ZLH HAONAN

Duw niet gepersonaliseerde dingen naar algemene wetten.Velen van ons zullen zo’n ervaring hebben.

2022-06-27

Zhejiang

rapport


antwoord

Qingya 010

Veel sportcoaches hebben nooit de ouderen in het dorp overleefd.

2022-06-25

Hebei

rapport


antwoord

Alle 3 antwoorden

Lone Ranger 1627

Elke dag na 70 …

2022-06-25

Sichuan

rapport


antwoord

Lone Ranger 1627

Yoga -klasse is een lage intensiteit (stretchen), je kunt elke dag oefenen, rennen/trainen (taille en buik/bovenste ledematen/heuppoten hoeven niet elke dag te oefenen)

2022-07-01

Sichuan

rapport


antwoord

Boekweit gember snoep

Welke app kunt u de hoeveelheid oefening opnemen?

2022-06-30

Jiangxi

rapport


antwoord

Alle 10 antwoorden

Domineering Peach E1ed7

Het eerste om elke ochtend op te staan, is een half uur ’s ochtends hardlopen

2022-06-25

Shanghai

rapport


antwoord

XIXIA 9P

Ik heb ’s ochtends goed gesproken.kom op

2022-06-28

Jiangsu

rapport


antwoord

Bekijk porselein mmmm

De meest gevaarlijke trainingstijd.Na een nacht van slaap zijn het hart, spier, zenuwen, ligamenten en vasculaire provincies in een losse staat.

2022-06-27

Anhui

rapport


antwoord

Alle 5 antwoorden

Oude Tudou Q79tu

Vermoeide linkerhand en verander je rechterhand
Is dit een sport

2022-06-25

Henan

rapport


antwoord

Yue Yuelai 6s

Rijden kan ook worden geteld als oefening

2022-06-26

Hunan

rapport


antwoord

Oude Tudou Q79tu

Potato Essence

2022-06-26

Henan

rapport


antwoord

Alle 4 antwoorden

De orchidee van Hudo Wash Machine 2H

Ik kan bijna 70 kilometer zes en een halve kilometer rennen.

2022-06-26

Shanghai

rapport


antwoord

Kunwu ning E2

Kil

2022-06-27

Aansluiting

rapport


antwoord

Kleine Fei -olifant van Jinsha Lake

Ontspannen

2022-06-27

Shanghai

rapport


antwoord

Wu yingbo uf

Ik ben bijna 70 jaar oud.

2022-06-26

Guangxi

rapport


antwoord

Yanyu is de meest Jiangnan

Het hangt ook af van de fysieke fitheid en specificeert zijn eigen oefeningartikelen volgens de feitelijke situatie.

2022-06-27

Hebei

rapport


antwoord

Yu lu xiaoyao

Ben je een orthopedische echtgenoot?Welk oog kun je 65 mensen zien die alleen huishoudelijke honden kunnen doen?Ga naar de dans van dans op het plein, ga naar het park om allerlei fitnessoefeningen te zien, zeven of tachtig jaar oud.Weet niet minder, sla de Sodes van de orthopedie in.De laatste vraag, is het de Chinese geneeskunde?

2022-06-25

Jiangsu

rapport


antwoord

Shui Yanjun

Ik wil het schrijven, geen argument

2022-06-27

Jiangsu

rapport


antwoord

Saibei maotai

veterinair

2022-06-26

Hebei

rapport


antwoord

Honden eten graag mango pudding tsh

Favoriet op het gebied van financiën

De activiteit is niet om opzettelijk te oefenen.

2022-06-26

Sandong

rapport


antwoord

Mountain Stone CJ

Langeleven is gerelateerd aan genen, maar het sluit de voeding, stemming, omgeving, lichaamsbeweging en andere factoren van de dag na morgen niet uit.

2022-06-29

Henan

rapport


antwoord

Wijn

Ik heb slechts twee dagen geleden een 68 tante in de sportschool ontmoet ~ er wordt gezegd dat ik al enkele jaren sporten ~

2022-06-25

Sichuan

rapport


antwoord

Gyw ik ben je oudere broer

Het is het beste om te oefenen op een fiets van meer dan 50 jaar oud, elke ochtend en avond vijftien kilometer te rijden en aan te blijven met de echte verfrissende verfrissende

2022-06-30

Shaanxi

rapport


antwoord

Yu yunhong 06Z

Ik heb erop aangedrongen om elke dag op tafeltennis te spelen, het is 20 jaar geleden

Lichaam

2022-06-27

Aansluiting

rapport


antwoord

Regenboog in het zonlicht

Ik ben nog steeds actief op het badmintonveld op de leeftijd van zestig

2022-06-26

Aansluiting

rapport


antwoord

Eerstejaars 888

Hoe zit het met het zwemmen van 2 kilometer per dag

2022-06-26

Fujian

rapport


antwoord

Regen hua 00q

Het artikel is goed geschreven

2022-06-30

Guangdong

rapport


antwoord

Xun Shuhui 5m

De 56 -jarige running en plus kracht wordt de volgende dag afgewisseld en oefent elke dag een uur.

2022-06-26

Jiangsu

rapport


antwoord

Little Martin, die pizza wil eten

Aerobe oefening is oud en sneller, neemt u het dokterscertificaat?

2022-06-27

Guangdong

rapport


antwoord

囍囍 yytt

Kil

2022-09-09

Hebei

rapport


antwoord

Hou van jezelf d0db4

Blijf laat op het werk

2022-06-28

Sandong

rapport


antwoord

Naar de onoverwinnelijke

advocaat

Dit is een niet noodzakelijkerwijs oefenen en houdt van verbeelding.

2022-06-25

Sandong

rapport


antwoord

Lees meer opmerkingen

Door jxtrz