China News Service, Zhejiang News, 20 april (Zhang Bin en Huang Haiyan) op de 19e, de “Integration Conference van Hangzhou University, Elementary and Primary and Political Education Education Integration and Primary and Middle School Students Reading Festival Launch Ceremony in 2024” werd lokaal gehouden.
Tijdens het evenement werd het ideologische onderwijs van de stad geïntegreerd merk “Xin Si Xiang Hangzhou We” officieel vrijgegeven en gericht op het leiden van generaties jongeren in ideologisch onderwijs en het delen van de smaak van Hangzhou en de smaak van de waarheid in China. Het harde werk van de strijd en de toekomst met Hangzhou.
Evenementsite.Foto van Hangzhou Education Bureau
“In 2024 zullen we de geïntegreerde kenmerken van de ideologische en politieke opleiding van de middelste, middelbare en basisscholen blijven verdiepen en effectief de zware verantwoordelijkheid moeten ondernemen om de nieuwkomers van het tijdperk van de verlichting van de verlichting van de mensen te cultiveren en de hebben “Vier zelfvertrouwen”. “De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de introductie van het Hangzhou Education Bureau.
Bovendien wordt het “@此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此 此. Onderwijs in Hangzhou “, we zullen de voortdurende en diepe implementatie van de ideologische en politieke opleiding van Hangzhou Universities in Hangzhou bevorderen.
Het evenement nodigde ook CUI Weicheng uit, een vertegenwoordiger van de Chinese bemande duikboot “Linglong” en de vertegenwoordiger van het ontwikkelingsteam van ontwikkeling en zee, de National Outstanding Science and Technology Worker en de professor in de diepe -zee -technologische voorzitter van West Lake University.Door zijn verhalen en ervaringen voelden de studenten ter plaatse de betekenis van het verkennen van onbekende en moedige innovatie.
Na het originele drama “Qian Xuesen’s opwinding” van de Qian Xuesen School in Hangzhou, liepen de leraren en studenten ter plaatse de drie opwinding van de ervaring van Qian Lao binnen en voelde verder de patriottische geest van Chinese wetenschappers en de gevoelens van het land, De geest van wetenschappers verdiepen in het nieuwe tijdperk weten.
Ter plaatse deelde Xu Ping, lid van de Chinese Writers Association en de vice -voorzitter van de Hangzhou Writers Association, ook haar leeservaring voor leraren en studenten, en leidde iedereen ertoe de oneindige mogelijkheden van lezen te verkennen.Het is gemeld dat dit jaar het Hangzhou Reading Festival -evenement naar Hangzhou Primary en Secondary Schools gaat om te studeren bij studenten, de aanbevelingsactiviteit “Boek geurige leeslijst” lanceert, “Qiantang Hongshu” Poetry Creation Display Activities, “Boek geurig Junior Talent “Evaluatie -activiteiten”, Volg het boek Book Go to Study “Book Geuronderzoeksactiviteiten, Hangzhou Youth Literature Association PK -wedstrijd en andere reeks subactiviteiten.(over)
Rapport/feedback

Door jxtrz