De vier seizoenen van Qing -kledingkarakteristieke buurten staan ​​bekend als de “First Street in China”. Telkens wanneer het seizoen wordt gewijzigd, zijn allerlei nieuwe modellen de eerste die een lijst hebben gemaakt van alle richtingen en het leiden van de nationale modetrend.

Hoe promoten “Made in China” tot “Chinees Design”?Caihe Street neemt investeringspromotie als een belangrijk uitgangspunt, verbetert de marktdiensten en bevordert de transformatie van het district.

Geval van het helpen van ondernemingen

Een gerichte investering bevordert markttransformatie

Onlangs luidde de vier seizoenen van Qing Clothing karakteristieke buurt een visueel feest in dat de modetrend leidt -Jiabao Original Design Fashion Week is geopend.

Het evenement zorgde ervoor dat de Chaonan getij getuige was van de kracht van Jiabao’s oorspronkelijke designerbasis.”Originele ontwerpmogelijkheden krijgen steeds meer aandacht, vooral dameskleding. Als het ontwerp niet kan bijhouden, is het moeilijk om op de markt te staan.” Uitstekende ontwerpers. Op het moment van Caihe Street om de pijnpunten van de ontwikkeling van de onderneming te begrijpen, nam het initiatief om de brug te overbruggen om de internationale groep van Hanyu aan te trekken en samenwerking tussen de twee partijen te bevorderen.

Hanyu International Group is een grootschalige mode -technologiegroep die mode -technologie, modeservices en modemerken integreert.”Het heeft een goed bekende” Hanzhang Award “in de industrie die stabiele supply chain -diensten en ontwerpbronnen naar de blokmarkt kan brengen. Laat meer ontwerpers de markt, ontwerpen en ontwikkelen in de markt georiënteerd en blijven dienen vorming van goede relaties met klanten.

In maart van dit jaar is het J -marktlabel dat gezamenlijk is gemaakt door de twee partijen met succes in de buurt geland.Volgens de ontwikkelingspositionering worden de originele ontwerpelementen hier benadrukt. .

Ten goede aan de praktijk van de enterprise

Merkupgrade om een ​​mode -industriële keten te creëren

Het is gemeld dat er momenteel 21 markten zijn in de vier seizoenen van groene kleding, en het totale aantal geconcentreerde ontwerpers heeft tienduizenden bereikt en een onmisbare “getijdenkrachten” geworden in Hangzhou.

In de afgelopen jaren is Caihe Street altijd toegewijd aan het spelen van de voordelen van de kledingmarkt in het rechtsgebied om de ontwikkeling van de mode -industrie te bevorderen. , productie en verkoop.

Door jxtrz