In de lange geschiedenis van de tijd was het slechts een moment voor dertig jaar.Maar voor een bedrijf kan dertig jaar een lange en uitdagende reis worden genoemd.Het is niet alleen een symbool van groei en ontwikkeling van ondernemingen, maar ook een getuigenis van stabiele bedrijfsactiviteiten en doorbraken van innovatie.

In 2023 luidde Dayuecheng Holdings een mijlpaal in van de 30e verjaardag van de vermelding, en in 2024 de vijfde verjaardag van het gerenoveerde merk.

Vijf jaar geleden, als het enige onroerendgoedinvesterings- en managementplatform van COFCO Group, hield Dayue City Holdings een merkstrategische conferentie van “Da Yue China Fumei Life” in Beijing. weergegeven.In de afgelopen vijf jaar heeft Da Yuecheng Holdings niet alleen een prachtige transformatie in het merk bereikt, maar ook opmerkelijke prestaties in strategische lay -out, productinnovatie en service -upgrade.

Nadat het merk werd vernieuwd, heeft “Da Yuecheng” een upgrade van een commercieel merk naar een bedrijfsmerk geüpgraded en de ontwikkelingsstrategie van “Two -Whheeled Dual -Core” versterkt.Met deze strategische positionering kan Da Yuecheng Holdings een sterke kruisingskracht in de industriecyclus laten zien.

Vijf jaar is een klein “mijlpaal” -knooppunt en een nieuw startpunt.Van een stad tot een stad, van de bouw van Guangsha tot de stadsupdate, Dayue City Holdings heeft altijd verbruikt en geleefd voor bewoners, waardoor “mooie” producten en ervaringen voor partners en eigenaren en klanten worden gecreëerd, waardoor de innovatie van het leven de ontwikkeling van de ontwikkeling van het leven wordt gepromoot van de stad.

Na 5 jaar integratie, de veranderingen en ongewijzigde veranderingen in Dayue City

In de afgelopen vijf jaar heeft Da Yuecheng een prachtige transformatie bereikt, niet alleen gediversifieerde ontwikkeling in producten en diensten realiseert, maar ook het bereiken van de groei van de lidmaatschap van de bedrijfslay -out.

In de afgelopen vijf jaar zijn de producten en servicemerken van Da Yuecheng Holdings zoals “Da Yuecheng”, “DayueHui” en “Yue System” Residential “Blooming Flowers” gebouwd om het merksysteem van het bedrijf te bouwen en een betere en verlichting te oefenen leven.Tegelijkertijd vervult Yuecheng Holdings via openbare welzijnsmerken zoals Yue Congress en Yuecheng Run actief sociale verantwoordelijkheden en draagt ​​hij positieve energie bij aan de samenleving.

In termen van zakelijke lay -out houdt Da Yuecheng Holdings Commercial aan het strategische concept van “zwaar gewicht” en heeft het territorium continu uitgebreid. Tweede steden.Een enkele passagiersstroom steeg van 200 miljoen tot meer dan 300 miljoen, en het aantal leden steeg met 10,5 miljoen, met een totaal van meer dan 17,07 miljoen mensen, en de “familie” van Dayue bleef uitbreiden.

In april 2024 werd het Shenyang Longyuexiangyunun -project geprezen door de “Guangsha Award” en was het getuige van de niet -aflatende inspanningen van Da Yuecheng Holdings bij het nastreven van de kwaliteit van de huisvesting.Het bedrijf heeft in totaal 63 projecten en een nieuw ontwikkelingsgebied van ongeveer 17,4 miljoen vierkante meter verzameld.

Het merk “Dayue Service” van Dayue City Holdings is vernieuwd en voegt 74 managementprojecten toe, met een managementgebied van ongeveer 14,6 miljoen vierkante meter om een ​​beter leven met hart te beschermen.Tegelijkertijd heeft Da Yuecheng Holdings zijn eigen “ecosysteem” gevormd, die een demonstratie van de industrie is blijven spelen op het gebied van stedelijke vernieuwing, langetermijnafdelingen voor huurpartners en woningen.

Terugkijkend op de ontwikkeling van Da Yuecheng Holdings in de afgelopen vijf jaar, heeft Da Yuecheng met zijn collega’s de aanpassing van de industrie ervaren.Het is met de constante “stabiele” dat het bedrijf veiligheid en duurzame ontwikkeling in de markt heeft bereikt.In 2023 steeg de ranglijst van Dayue City Holdings naar 20e in de “2024 China Real Estate Top 100 Enterprise Research Achievement Conference”, een toename van 21 vanaf 2019.

Volharden in de oorspronkelijke intentie: creëer meer goede futures om iedereen ten goede te komen

In het tij van de vastgoedsector is Da Yuecheng Holdings de leider van de industrie geworden met zijn unieke merkconcept en strategische positionering.Jaren stromen, Huaying is nieuw.De dertig jaar van Da Yuecheng Holdings zijn een proces van voortdurende verkenning en innovatie, en een proces van dansen met de tijd en opgroeien met de stad.

Op het nieuwe historische startpunt zal Dayue City Holdings zich blijven houden aan de oorspronkelijke intentie en samenwerken met de industrie, merken en externe platforms om gezamenlijk meer goede futures te creëren die iedereen ten goede komen.

De oorspronkelijke intentie van Da Yuecheng Holdings is om meer schoonheid voor steden te creëren en bewoners een levenservaring van hogere kwaliteit te bieden.Dit eerste hart loopt door het ontwikkelingsproces van Yuecheng Holdings en is de bron van motivatie geworden voor continue innovatie en doorbraken.Of het nu gaat om de lay -out van commercieel onroerend goed of de ontwikkeling van residentiële producten, Dayuecheng Holdings houdt zich aan de behoeften van de klant, georiënteerd, gedreven door innovatie, en duwt constant nieuw en leidt de trend in de branche.

In de ontwikkelingsblauwdruk van Dayue City Holdings is win -win samenwerking een belangrijk trefwoord.Da Yuecheng Holdings weet dat alleen samenwerking met de industrie, merken, externe platforms en andere partijen we meer middelen en wijsheid kunnen verzamelen en gezamenlijk de ontwikkeling van de industrie bevorderen.Daarom bouwen Dayuecheng Holdings actief een divers ecosysteem en behalen ze wederzijds voordeel en winnen win -resultaten door het delen van bronnen en complementaire voordelen.

In termen van het helpen van industriële upgraden heeft Da Yuecheng Holdings een uniek ontwikkelingspad op het gebied van stedelijke vernieuwing gevolgd en blijft het de rol van industriële demonstratie leiderschap spelen.Naar de regio Beijing als een voorbeeld, nam het bedrijf deel aan de stedelijke vernieuwingsprojecten geleid door Beijing en verschillende districten, en onderhandeld actief met relevante afdelingen zoals Dongcheng District, Xicheng District, Chaoyang District, Haidian District en andere districten over stedelijke vernieuwingswerk. Structuur en functionele lay -out.

Als bedrijf met een gevoel van sociale verantwoordelijkheid heeft Dayuecheng Holdings altijd sociale verantwoordelijkheid in een belangrijke positie gelegd.Ongeacht of ze huur en vrijstelling moeten bevorderen, kleine en micro -ondernemingen en individuele industriële en commerciële huishoudens helpen door problemen, of actief de nationale strategie dienen, heeft Da Yuecheng Holdings daadwerkelijke acties ondergaan, wat de verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid van de onderneming aantoont.

De gegevens die beschikbaar zijn voor referentie is dat Yuecheng Holdings van 2021 tot 2022 de huur en vrijstelling van huur volledig bevorderde en de geaccumuleerde goedkeuring van meerdere bedrijfsformaten voor een totaal van 1 miljard yuan in huur, waardoor ongeveer 5.000 handelaren, met name kleine en micro Ondernemingen en individuele industriële en commerciële huishoudelijke huurders werken na de moeilijkheid samen met de handelaren met daadwerkelijke acties.

Wat betreft toekomstige ontwikkeling, vermeldde Dayue City Holdings dat het zich zal blijven houden aan de oorspronkelijke intentie, innovatie als chauffeur zal stimuleren, win -win samenwerking neemt en sociale verantwoordelijkheid als verantwoordelijkheid neemt en continu de ontwikkeling van ondernemingen bevordert.Da Yuecheng Holdings heeft vertrouwen en vermogen om meer schoonheid voor de stad te blijven creëren, bewoners een levenservaring van hogere kwaliteit te bieden en meer waarde te creëren voor partners en eigenaren en klanten.Tekst/vroege ochtend

Door jxtrz