Op 24 april werd de lanceringsceremonie van het ‘China Aerospace Day’ -evenement’ China Aerospace Day ‘bij het thema “Extreem Chu Tian, ​​Xing Xinghan” gehouden in Wuhan, Hubei.In dezelfde periode, in het Wuhan International Expo Center, werd de Aerospace Populalization and Aerospace Industry Achievement Exhibition geopend voor het publiek.Het “Government Work Report” van dit jaar stelt voor om actief nieuwe groeimotoren te bouwen, zoals biologische productie, commerciële ruimtevaart en low -altitude -economie.”Commerciële ruimte”, als een nieuwe kinetische energie voor het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe kwaliteit, werd eerst geschreven in een overheidsrapport.Gedreven door het centrale beleid, leidde commerciële ruimtevaart nieuwe kansen in.

Deze tentoonstellings -exposanten Beijing Ziwei Yutong Technology Co., Ltd. (Azspace) werd opgericht in 2019. Het is een nationale hoog -TECH -onderneming voornamelijk gebaseerd op het ruimtevaartuig.Als een representatief bedrijf op het gebied van particuliere commerciële ruimtevaart in mijn land, heeft het bedrijf vorig jaar met succes de “Di Yin nr. 1 • Liangxi” verificatie satelliet gelanceerd.Het hoofdkantoor van het bedrijf die afhankelijk is van de rijke wetenschappelijke middelen van Beijing om productinnovatie en -ontwikkeling uit te voeren. Ondersteuning van voordelen rond het Liangxi -district van Wuxi City. Het heeft aanvankelijk een landelijke strategische lay -out gevormd.Op de Chinese Aerospace Conference 2024 droeg Azspace voor het eerst het ruimtevaartuig van 1: 1 B300 -serie.Het ruimtevaartuig B300-serie is verdeeld in twee versies van B300-L (gereserveerde versie) en B300-F (geretourneerde versie).

B300-L (gereserveerde versie)

De B300-L (gereserveerde versie) Op de lange termijn wordt de stabiliteit van drie as gebruikt om op de grond te vliegen, die diensten kan bieden zoals laadregeling, laadstatusbewaking, laden in railbediening, het laden van zakelijke gegevensverzameling, opslag, opslag , verzending en ontvangen.De B300-L Railway Edition is ontworpen voor een jaar in de trein, die is verdeeld in de twee-cabine-structuur van het servicecompartiment en het laadcompartiment.

B300-F (retourversie)

Na een periode van tijd B300-F (geretourneerde versie), na een periode van vlucht, door de ontsporingsrem, keert vervolgens terug, en de paraplu wordt gerecycled. -Axis op de grond.De B300-F geretourneerde versie is ontworpen voor een maand in de baantijd, de ontwerpstructuur met twee cabine van de servicecapsule en de retourcapsule.B300-F ruimtevaartuigen heeft zowel economie als milieubescherming, wat in lijn is met de toekomstige richting van de lucht- en ruimtevaartontwikkeling en brede zakelijke vooruitzichten.

Het intelligente laadvakbeheersysteem en de flexibele laadruimte op basis van B300 -producten kunnen effectief voldoen aan de experimentele omgeving van de klant en de aangepaste behoeften voor experimentele belastingvocht, temperatuur, spanning, stralingsdosering, enz., Met kleine ladingen, en kunnen ook worden aangepast Volgens de behoeften van de klant, zoals uitgevoerd door klantbehoeften.Het ruimtevaartuig van Azspace kan, als een experimenteel platform voor micro -zwaartekracht, worden toegepast op de richting van micro -zwaartekrachtwetenschap, ruimtevaartfarmaceutische, ruimtevaartwetenschap en nieuwe materiaalverwerking van de ruimte. Experimentele resultaten om de voortgang en ontwikkeling van wetenschap en technologie effectief te transformeren en te helpen.

Door jxtrz