Oorspronkelijke titel: Nieuwe service Nieuwe service in Jiangsu Entry Travel Spring is warm
China Tourism News Reporter Xunzi Jun
Laat de internationale vrienden zien aan “3D Cloud Travel · Shui Yun Jiangsu” Online Experience Project en Entry Tour Boutique Line, nodig belangrijke toeristen uit van belangrijke toeristen uit landen en regio’s in batches om naar alle delen van Jiangsu te gaan om lijnactiviteiten uit te voeren, en om maatregelen te introduceren om het niveau van de toegangsdiensten van het toegangstoerisme verder te verbeteren … Sinds dit jaar heeft Jiangsu inspanningen geleverd door het aanbod van de productlijn van het toegangstoerisme te optimaliseren, de publiciteit en promotie van overzeese markten te versterken en een handige serviceomgeving te creëren om de te promoten Continue groei van de markt voor toegangstoerisme.Uit gegevens blijkt dat van januari tot maart van dit jaar de provincie in Jiangsu 428.900 mensen ontving die ’s nachts binnenkomen, een toename van 123,9%jaar -op jaar; op -jaar.De twee gegevens werden hersteld tot respectievelijk 50%en 63,8%van dezelfde periode in 2019.
Rivers, rivieren, meren en zeshows “International Model”
De Nanjing Yangtze River Bridge oplopen, de nachttournee door Wuxi Ancient Canal, bezoekt het Yancheng Bar Mud Scenic Area … De rivieren en meren in Jiangsu zijn altijd aantrekkelijk geweest voor buitenlandse toeristen.
De Chinese Huang (Bo) Sea Bird Habitat (fase 1), gevestigd in Yancheng, werd in 2019 geselecteerd als de Werelderfgoedlijst;Hou Dezhi, adjunct -directeur van Yancheng Culture, Radio, Television and Tourism Bureau, zei dat de twee internationale visitekaartjes de populariteit van Yancheng in binnen- en buitenland aanzienlijk hebben verbeterd. Andere schilderachtige plekken aan de kust zijn nog beroemder.Vorig jaar bezocht gouverneur Gavin Newson, gouverneur van Californië, het ecologische toeristische gebied van Danding Crane Wetland, waardoor de populariteit van het schilderachtige gebied toeneemt.
Zhao Taishu, president van de Zuid -Koreaanse Toerisme Association, zei dat Yancheng en Zuid -Korea over de zee een van de raamsteden zijn voor China en Zuid -Korea.”Er zijn hier prachtige ecologie en diepe geesteswetenschappen, en er zijn veel handige diensten. We zullen uitwisselingen en samenwerking met Yancheng versterken, meer Koreanen naar Yancheng binnenlopen en de charme van wereld natuurlijk erfgoed en internationale wetlandsteden voelen.”
Tijdens het thema Toerisme van 2024 Grand Canal Toerisme overzeese promotieseizoen, reisden Salvador, Moldavië, Seychellen en andere landen in China, evenals een aantal diplomaten, ’s nachts in het oude kanaal van Wuxi en genoten Print en Jiangnan Shuitang “. En de een na de andere, het nachtzicht van het oude kanaal in Wuxi is een van de mooiste nachtscènes die ze ooit hebben gezien.
Xu Danqing, de persoon die verantwoordelijk is voor het Entry Center van de China Youth Tourism Jiangsu International Travel Service, vertelde verslaggevers dat de “Jiangnan Line” een meer volwassen inkomende toeristische route is voor reisbureaus.Sinds het herstel van het toegangstoerisme vorig jaar, ontdekten ze dat immigratietoeristen meer toerismekwaliteit en nieuwe ideeën nastreven, dus het heeft ook enkele populaire projecten in Jiangsu in de rij bijgewerkt, zoals Wuxi Taihu Lake Sakura -campagne, Taizhou Xinghua Qianxian Rapies , etc. geliefd bij buitenlandse toeristen.
Shen Han, professor aan het Department of Tourism, Fudan University, is van mening dat Jiangsu als een toeristische bestemming met zowel rivieren als meren rijke natuurlijke landschappen en humanistische hulpbronnen heeft. Klassieke tuinen weerspiegelen allemaal buitenlandse toeristen.Jiangsu Tourism Product System neemt water als media en heeft een zeer sterke plasticiteit bij het bouwen van een “wereld -klasse”.
Precisiepromotie trok acht vierkanten aan
Het rapport van de “Nieuwe trends van het internationale toeristische scene van Jiangsu in Jiangsu International Tourism Scenario” uitgebracht door het Provinciale ministerie van Cultuur en Toerisme van Jiangsu, Fudan University, en CTRIP -groep laat zien dat de toegangsmarkt jonger is en de “Z Generatie en de” Z Generation “is geleidelijk de belangrijkste kracht van de immigratiegroep geworden. De meeste van hen kunnen 2 tot 3 dagen in Jiangsu blijven.
“Dit is onlosmakelijk verbonden met de publiciteit van Jiangsu in overzeese online media.” vormde een uniek merkimago.Tegelijkertijd richtte Jiangsu ook een internationale marketingmatrix op en werkte hij samen met overzeese instellingen en luchtvaartmaatschappijen om verschillende speciale producten te lanceren, waardoor steeds meer buitenlandse toeristen naar Jiangsu kwamen.
Volgens het rapport vrijgegeven door het Cultural Tourism Sector Index Laboratory in januari en februari van dit jaar en februari van deze National Provincial Cultural Tourism International Communication Index, bevindt de uitgebreide internationale communicatie -index van Jiangsu zich in de top vijf in het hele land.
Terwijl hij goede online promotie doet, is Jiangsu gestaag de offline promotie blijven bevorderen.Op 11 april werd de promotiecampagne voor culturele toerisme van Singapore gehouden in het Chinese Culturele Centrum van Singapore.Tijdens het evenement, Suzhou’s bomacteur de zachte en kleefdrine “vraag Jun toen hij naar Suzhou ging” en “vroeg” in de harten van de mensen in Singapore.Veel mensen hebben hun enthousiaste verwachtingen geuit voor het ervaren van Suzhou’s unieke waterdorpsleven.
De relevante persoon die verantwoordelijk was voor de Suzhou Culture, Radio, Television and Tourism Bureau zei dat vorig jaar, na de herstartreistour in mijn land, de eerste diepe tourgroep in Suzhou uit Singapore kwam.Dit jaar hebben China en Singapore visa vrijgesteld van elkaar, en het is handiger om naar twee wegen te gaan.Tijdens dit evenement werd Suzhou’s “One Code Reizing in Suzhou” H5 -webpagina speciaal ontwikkeld door Suzhou ook officieel vrijgegeven.
Taizhou, met Xinghua Qianxian Rapeseed Flower, heeft een reeks promotiewerk uitgevoerd.De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Taizhou Culture, Radio, Television and Tourism Bureau zei dat Taizhou sinds vorig jaar vertrouwde op het Taizhou Tourism Promotion Center dat actief is in steden zoals Beijing, Shanghai en Guangzhou om de ontwikkeling van inkomende toeristische producten en te vergroten Trek overzeese toeristen aan om Taizhou te bezoeken voor sightseeing.Tegelijkertijd ging hij ook naar Japan, Zuid -Korea en andere landen om een ​​reeks activiteiten te organiseren, zoals promotievergaderingen, roadshows, het delen van vergaderingen van uitwisseling en werkte samen met lokale sleutelgroepbureaus en media om de overzeese klantenbron uit te breiden markt.
Kwaliteitsverbeteringsservice heeft temperatuur
Om de versnelling van toegangstoerisme te bevorderen, is het noodzakelijk om zich te concentreren op de zorgen van buitenlandse toeristen en het niveau van toeristische diensten te blijven verbeteren.De “verschillende maatregelen van de provincie Jiangsu die toegangstoerisme bevorderen, herstelde ontwikkeling” heeft onlangs geïntroduceerd voorgesteld dat het “Shuiyun Jiangsu” Tourism Consulting Service Center werd opgericht in Nanjing Lukou International Airport om “één -stop” -diensten te bieden zoals online reserveringen, online reserveringen, mobiele betaling, buitenland Currency Exchange, enz. Culturele reisplaatsen zoals toeristische attracties en toeristische hotels boven 4A of hoger verbeteren de software en hardwarefaciliteiten die nodig zijn om mobiele betaling, bankkaarten, contant geld, enz. Te accepteren; Online Engelse afspraakzones voor belangrijke culturele reislocaties. Verbetering van het multi -talende richtlijnidentificatiesysteem en configureer vrijwilligerswerk van vreemde taal.
Momenteel worden deze maatregelen op een ordelijke manier geïdentificeerd in Jiangsu.Eind maart werd het Suzhou Tourism Consulting Center Shiquan Street Station naast Suzhou Network Teacher Park beproefd en de consultatiesite een vreemde taalversie van “Suzhou Travel Guide” en “vanaf dite, CityWalk die in Suzhou reizen” .Sinds de proefoperatie hebben veel buitenlandse toeristen thema -activiteiten meegemaakt, zoals luisteren naar Jiangnan Yayun, het verkennen van de oude stad van de oude stad en het leven van Sovjet -stijl ervaren.
Lied Xiaoyi, hoofd van het propaganda -gedeelte van het Suzhou Tourism Consultation Center, introduceerde dat in de afgelopen maand de drie locaties van het Consultation Center Northeast Street, Phoenix Street en Shiquan Street meer dan 300 buitenlandse toeristen ontvingen.Het consultingcentrum geeft ook thema -training voor buitenlandse taal voor consultants en vrijwilligers van tijd tot tijd.”In de toekomst zullen we alle aspecten betalen en binnenlandse en buitenlandse toeristen dienen, internationale communicatie versterken en het verhaal van Suzhou vertellen.”
Op 12 april werd de lanceringsceremonie van het “Shuiyun Jiangsu · Pay” -merk van 2024 gehouden in Nanjing.Volgens het plan zal eind juni van dit jaar de dekkingsgraad van belangrijke openluchtkaartacceptatie in de provincie Jiangsu 100%bereiken, en het dekkingspercentage van belangrijke steden met externe kaarten van de ATM zal 90%bereiken; Jaar zal Jiangsu meer dan 100 “Shuiyun Jiangsu · Betaling u” Betaling van de merkbetalingsservice demonstratiegebied, meer dan 200 demonstratiesites voor betalingsdiensten bouwen.
“Toerisme is van groot belang bij het verbeteren van het algemene ontwikkelingsniveau van de toeristische industrie, het verspreiden van de uitstekende Chinese cultuur en het promoten van de beurzen en uitwisselingen met de wereld.” De toename van de overzeese publiciteit en promotie is blijven cultiveren en bevorderde gestaag de versnelling van toegangstoerisme om het herstel te versnellen.
Bron: China Tourism News
Rapport/feedback

Door jxtrz