Op 8 mei werd de “kleurrijke Guizhou” Guiyang -laos Vientiane toerisme gesloten ceremonie gehouden op het treinstation Guiyang.Om 14:40 uur, de Y477 “kleurrijke Guizhou” Guiyang -laos Vientiane Tourism Laos op het Guiyang -treinstation met meer dan 200 toeristen reden het Guiyang -treinstation uit en opende een 8 -daagse exotische tour.
Laos en China zijn vriendelijke buren verbonden met landschappen. In april 2023 vertrokken internationale en oude spoorweg internationale passagierstreinen officieel, wat het nauwe contact tussen de twee plaatsen, diepere samenwerking en de ontwikkeling bevorderde.Met de krachtige promotie en steun van de provinciale politieke consultatieve conferentie en de provinciale culturele reizigersafdeling, het Guiyang -kantoor van de Laozhong Railway Co., Ltd., het Guiyang Office van de China Railway Chengdu Group, de China Railway Chengdu Group Co., Ltd. Guiyang Station, en de Sichuan Chengdu Railway International Business Travel Group Co., Ltd., Guizhou Guiren Travel Agency Co., Ltd. heeft de “kleurrijke Guizhou” gelanceerd met Laos Vientiane Tourism Line, die het prachtige landschap verbindt langs de Lao Lao Spoorweg, gericht op het bouwen van een toeristisch interactief communicatiekanaal in Guizhou en Zuidoost -Azië om Guizhou te helpen de wereld te bouwen om de wereld van de wereld te bouwen.
Volgens de relevante persoon die verantwoordelijk is voor het Guiyang -station van de China Railway Chengdu Bureau Group Co., Ltd., neemt de toeristenlijst een multi -rech -modus van “Special Line+Vehicle+Car”. De “Panda Liccolor” naar de West Shuangshuang -versie, ga naar het voertuig om naar de auto te gaan om naar Vientiane, Wan Rong, Lang Prabang en andere plaatsen autoconnection te gaan in verschillende toeristische attracties om de attracties zoals Guangxi Waterfall, Pusi te ervaren , Triumph, Xiangtong Temple, Tatan Temple en andere attracties.
“Door deze speciale lijn zullen we persoonlijk het prachtige landschap langs de Laozhong -spoorweg ervaren en de botsing en het mengen van verschillende culturen voelen. Dit verrijkt niet alleen onze reiservaring, maar verdiepen ook ons ​​begrip van de” Belt and Road “en Laozhong Spoorweg. Guizhou tot Guizhou.
Rond 13:00 uur logden toeristen geordend in onder begeleiding van de speciale persoon.In het platform binnenkomen, het uitzicht op de blauwgroene toon als basis is het panda -patroon met een schattig huisdier aan de buitenkant van het lichaam.De ramen worden uniform opgehangen met schaduwgordijnen en kanten gordijnen zijn bodem.De auto is uitgerust met entertainmentlagen, de bovenkant is LCD Electronic Screen Starry Sky en is uitgerust met ondersteunende servicefaciliteiten zoals karaoke, koffiebar, bar, enz., En is uitgerust met doucheruimtes en oplaadapparatuur voor mobiele telefoons.
De heldere en heldere decoratie en warme lay -out maakten toeristen Zhai Guiping gelukkig.Volgens Zhai Guiping was ze na zijn pensionering erg enthousiast over reizen.”Het betreden van de trein, het voelt alsof je in een comfortabel hotel blijft. Een dergelijke reis voelt niet moe aan. Ik ben begonnen uit te kijken naar het volgende landschap.”
Het is wel verstaan ​​dat om de toeristische lijn te waarborgen, het Chengdu Bureau Guiyang Station en het Chengtie Business Travel Company nauw samenwerkten om een ​​transportdienstplan te formuleren.Het station opent een speciaal kanaal om een ​​speciale persoon te implementeren om het gebied te begeleiden en vrijwilligers te organiseren om te helpen en te begeleiden.De trein is uitgerust met ervaren gidsen en auto -artsen en bereidde een verscheidenheid aan speciale voedingsmiddelen op zodat passagiers kunnen genieten van het prachtige landschap buiten het raam terwijl ze eten smaakt.
Het oorspronkelijke plan is gepland om elke maand regelmatig te lopen en het voertuig wordt tijdig gecodeerd volgens de situatie van de passagiersstroom.Bovendien lanceert het ook een “kleurrijke Guizhou” gespecialiseerde toeristische route die geschikt is voor toeristen in Zuidoost -Azië om Guizhou binnen te gaan, waardoor buitenlandse toeristen Guizhou Xiuli Mountains and Rivers kunnen bezoeken, Guizhou’s specialiteit eten en ervaren kleurrijke humanistische charme.
In de toekomst zal Guizhou grote nationale strategische kansen blijven grijpen, zoals de “Belt and Road”, met de “Tourism +” diepe integratie als ondersteuningspunt. Foundation of Air, High -Speed, High -Speed ​​Railway, enz. Verbetering van de toeristische diensten en streven ernaar om Guizhou een toeristische bestemming van de wereldklasse te maken die bijna gelukkig is.
Guizhou Daily Tianyan News Reporter Liu Liwei
Bewerk li velenu
Feng Qian in de tweede proef
Drie proeven Wang Shuyi
Rapport/feedback

Door jxtrz