Het autonome rijactiviteiten van Xiaoma Zhixing bleef verder.Op 25 april kondigden het bedrijf en Toyota China en GAC Toyota aan dat het joint venture -bedrijf met drie partijen op het punt stond de registratie te voltooien. operationele platform om grote -geschaalte volledige binnenlandse steden in China uit te voerenReis service.

  Dit is de eerste marktactie aangekondigd door Xiaoma Zhixing na de aankondiging van de vermelding.Onlangs heeft de China Securities Regulatory Commission de kennisgeving aangekondigd van de lijst van vermelding en vermelding van het buitenland, waaruit blijkt dat het bedrijf van plan is te worden vermeld in de Verenigde Staten, wat ook betekent dat een lid van het autonoom rijden wordt in de wachtrij en vermeld.Het is echter niet bekend wanneer het kan worden vermeld en na vermelding.

  Lijst om een ​​nieuwe manier te openen voor financiering

  Volgens de officiële website van de China Securities Regulatory Commission is Xiaoma Zhixing plannen om niet meer dan 9814.9500 gewone aandelen en in de Verenigde Staten uit te gevenAandelen of New York Exchange worden vermeld.

  In feite onthulde Xiaoma Zhixing al in 2021 dat het overwoog om te vermelden in de Verenigde Staten.Jia Xinguang, een analist bij de auto -industrie, wees erop dat op dat moment, vanwege relevante beleidsmaatregelen en chipproblemen, L3 en L4 in de industrie niet echt konden landen.De FSD V12 begon de landing in Noord -Amerika te versnellen, dat een stimulerende rol heeft gespeeld in de industriële keten.

  In feite zijn bedrijven in autonome rijsporen in de afgelopen twee jaar vermeld.Zhixing -technologie kwam in december vorig jaar met succes de Hong Kong Stock Exchange binnen.Slimme en andere bedrijven hebben ook het prospectus ingediend.

  Ook een sollicitatie in de Verenigde Staten, hoewel Wen Yuan Zhiye de indiening van de overzeese vermelding in augustus vorig jaar heeft voltooid, is het nog steeds dicht bij de tijd dat de indiening afloopt en er is geen vooruitgang gezien.

  De Zhixing -technologie, die werd vermeld op de Hong Kong Stock Exchange, werd een donker paard. Hoewel de eerste dag van de lijst ongunstig was en 12,82%daalde, steeg de aandelenkoers onderweg. De aandelenkoers van technologie heeft 108,5 dollars/aandeel van Hong Kong bereikt, met 266%hoger dan de uitgifteprijs.

  Zhang Xiaorong, Dean of the In -depth Science and Technology Research Institute, told the reporter of “Huaxia Times” that Koma Zhixing has strong technological innovation capabilities, the full stack of L4 -level autonomous driving technology, business covering Robotaxi (autonomous driving taxi Service) en Robotruck (Autonomous Truck Services) zijn getest en gecommercialiseerd en hebben samengewerkt met veel goed bekende autobedrijven zoals Toyota.”Er wordt gezegd dat de huidige waardering 8,5 miljard Amerikaanse dollar heeft bereikt, een van ’s werelds meest waardevolle autonome rijbedrijven, maar tot nu toe mist het nog steeds beroemde aanvraagcases en daadwerkelijke landingsplannen.”

  Wat betreft de redenen voor vermelding in de Verenigde Staten, de verslaggever van de Huaxia Times interviewde Xiaoma Zhixing, en vanaf de pers gaf de andere partij geen antwoord.

  De verslaggever merkte op dat Xiao Ma Zhixing zelf werd opgericht in Silicon Valley in de Verenigde Staten, en het bedrijf is tegelijkertijd in lay -out geweest in China en de Verenigde Staten.Volgens de Zhang Xiaorong hebben de Verenigde Staten een van de meest volwassen en diepere kapitaalmarkten ter wereld, vooral op het gebied van technologie en innovatieve ondernemingen, is de waardering van de Amerikaanse aandelenmarkt van potentiële bedrijven met een hoge groei meestal hoog en Het deel van de deelhouders van Xiaoma Zhixing is beleggers in de Amerikaanse dollar, voornamelijk Amerikaanse instellingen en vermelding in de Verenigde Staten is bevorderlijk voor contant geld.

  Xiaoma Zhixing is sinds de oprichting begunstigd door Capital.Volgens gegevensstatistieken van Tianyan Check heeft Xiaoma Zhixing, opgericht in 2016, 9 rondes van financiering afgerond. in het buitenland.De laatste financieringsronde is een investering van $ 100 miljoen van het Saoedi -Arabische Koninkrijk New Future City (NEOM) en haar beleggingsfonds NIF (NEOM Investment Fund) afgelopen oktober.

  In vergelijking met de afgelopen jaren zijn de financieringsacties van de autonome drijvende industrie de afgelopen twee jaar echter aanzienlijk afgenomen en is vermelding een gemeenschappelijke keuze geworden voor ondernemingen om fondsen te verkrijgen.

  Commercialisering is een langetermijnproces

  Op dit moment heeft Xiaoma Zhixing drie grote kernbedrijven: autonome rijservices, autonome vrachtwagens en intelligente rijactiviteiten van personenauto’s.

  Verwijzend naar de bekendgemaakte peer -gegevens, omdat het autonome rijden echter nog geen grootschalige commercialisering heeft bereikt, zijn verliezen een gemeenschappelijk fenomeen in de industrie.Ruqi reizen van 2021 tot 2023 verloor respectievelijk 685 miljoen yuan, 627 miljoen yuan en 693 miljoen yuan; en 464 miljoen yuan. 342 miljoen yuan, 99,748 miljoen yuan.

  Volgens de mening van Zhang Xiaorong zijn verliezen ook een reden waarom deze autonome drijvende bedrijven ervoor kiezen om openbaar te worden.”Hoewel autonome drijvende bedrijven over het algemeen voor winstgevende uitdagingen worden geconfronteerd, kunnen ze financiële steun krijgen om technologische ontwikkeling en commercialisering te bevorderen door middel van vermelding. Autonoom rijden is extreem verbrand. Dit is een kapitaalintensieve industrie. Lijst kan de nodige financieringskanalen openen. “

  Lijst kan echter de populariteit van ondernemingen vergroten en investeringen aantrekken, wat ook meer regelgevende vereisten en marktdruk oplevert.

  ”Ondernemingen moeten continu worden geoptimaliseerd in termen van technologische innovatie, kostenbeheersing en bedrijfsmodel om duurzame ontwikkeling te bereiken.” Moet zich concentreren op technologische innovatie in technologische innovatie cultiveren marktteelt, geleidelijk commercialisering realiseren en tegelijkertijd een gezonde cashflow en zelfhematopoietisch vermogen tot stand brengen.

  Uit de officiële openbaarde zakelijke vooruitgang blijkt dat Pony Zhixing de kwalificaties heeft verkregen van onbemande commercialiseringspiloten en autonome drijvende demonstraties in veel steden in China: in november 2022, Beijing Intelligent Connected Automobile Pioneer Zone De tweede fase van de testvergunning voor de tweede fase van de testvergunning voor Zelfdrevende onbemand rijden wordt uitgegeven, en Xiaoma Zhixing werd de eerste onderneming met onbemande testkwalificatie om de “voorste rij te starten, er is iemand op de achterste rij” in Beijing; De piloot van de gemengde commercialisering van intelligente verbonden auto’s (autonoom rijden) Onbemande commercialisering, en Xiaoma Zhixing werd het enige bedrijf dat werd geselecteerd als piloot; in februari van dit jaar kondigde Pony Zhixing de opening aan van de autonome rij -download tussen Beijing Daxing International Airport en Beijing Yizhuang. Demonstraties van mensen zijn de eerste partij ondernemingen geworden die in Beijing zijn goedgekeurd om passagiersvoertuigen (Robotaxi) High -Speed ​​Road Demonstration -toepassingen te lanceren …

Door jxtrz