Tijdens de “1 mei” kleine vakantie werden enkele kleine en mooie attracties van de provincie populair ponsen in toeristen.Gerelateerde gegevens tonen aan dat de toename van het aantal toeristische reserveringen voor steden in de “1 mei” -vakantie en hieronder onderstaande aanzienlijk hoger is dan die van steden in de eerste en tweede tier, wat bevestigt dat de niche -attracties van de provincie steeds meer de voorkeur hebben.
Vergeleken met grote schilderachtige plekken en belangrijke toeristische steden, vergeleken met het “mensen van het publiek” -model, lijken sommige attracties van de provincie -gebied rustiger en affiniteit tijdens de May Day -vakantie.De verslaggever zag op de toeristische schilderachtige plek van Yiyi County, Shangrao, Jiangxi. Lokale cultuur, in combinatie met volwassen commerciële operatiemodellen, laat de zegen toeristen blijven hangen.
Naarmate het toerisme leven wordt, zijn steeds meer mensen niet langer tevreden met “hier voor een tournee”, maar besteden meer aandacht aan de ervaring van reizen.De scène “mensen zien” van grote schilderachtige plekken en belangrijke toeristische steden jaar na jaar, wat we zien is de sterke vraag naar binnenlandse toeristische consumptie, en het uiterlijk van “County Cultural Tourism Fever” geeft aan dat het consumptie van massatoerisme steeds rationeeler is, en Hoe meer mensen rationeel zijn, hoe meer comfort nadert.
“County Cultural Tourism Fever” is ook een manifestatie van de steeds meer volwassen binnenlandse toeristische markt.Met de diversificatie van het concept van populair toerisme, verandert de situatie van de single en homogeniteit van de toeristische markt in het verleden en is een multi -level, multi -format en divers marktpatroon geleidelijk gevormd.
De opkomst van een nieuw patroon is zowel kansen als uitdagingen.De competente afdelingen op verschillende plaatsen zouden artikelen moeten maken in de segmentatie van de toeristische industrie, vooral voor de visie op lange termijn, waardoor de trend wordt grijpt van het in toenemende mate na te streven naar personalisatie, niche en comfort in het toerisme. “.Dit stelt hogere vereisten voor de “diep cultiverende lokale” mogelijkheden van de culturele en toeristische afdelingen op verschillende plaatsen naar voren: enerzijds moeten we de ontdekkingskracht verbeteren en de hoogwaardige culturele toeristische bronnen die zitten niet te zien zijn. De meeste service extra punten en het verminderen van administratieve interventie; aan de andere kant, terwijl ze proberen de lokale “niche -schilderachtige plekken” te houden Compatibel met de regio. Buren en unieke provincies samen, kralen in ketens en het maken van grote regionale voordelen.
De toeristische sector staat bekend als de “rookvrije industrie” en “groene economie”, en is een van de economische groeipunten die op verschillende plaatsen zijn gewaardeerd.Dankzij het weven van binnenlandse spoorweg, snelweglijnen en zelfs vliegtuigroutes in de afgelopen jaren zijn steeds meer toeristische faciliteiten in kleine provincies opgewaardeerd en opgewaardeerd, wat mogelijkheden biedt voor de culturele toeristische cirkel.
De opkomst van “County Cultural Tourism Fever” heeft ook een nieuw venster geopend voor de ontwikkeling van de provinciale economie.Of het nu campingtoerisme, sporttoerisme, ijs en sneeuwtoerisme, voedseltoerisme is … Ik geloof dat zolang alle plaatsen diepe lokale kenmerken hebben gecultiveerd, het naleven van oprechte gastvrijheid, en de levering van toeristische producten en continu verrijken Innovate toeristische formaten.
(Xinhua News Agency, Nanchang, 6 mei)
“Qinghai Daily” (8 mei 2024 Editie 5: Jiangyuan Review)
Disclaimer: behalve het aangeven van het bronmanuscript, is de bovenstaande inhoud het oorspronkelijke manuscript van Qinghai Daily.
Rapport/feedback

Door jxtrz