“Ik wist niet hoe vaak ik dit jaar naar Changsha ging. Ik ben echt dol op Changsha.” In 1 mei: Plaza “Tea” dak om foto’s te maken, bel kersenbloesems in de Good Night Home HomeNimfoDit is niet de eerste keer dat Amy Changsha deelde.Voor het eerst in november vorig jaar kon ze niet wachten om het nieuwe punch -punt te delen met Netizens -Shooting Ginkgo op Changsha College.
In tegenstelling tot de populaire en populaire mensen, verkent Amy graag de Changsha -niche -attracties.In Xiaohongshu kun je vaak hete zoekopdrachten zien zoals “de schatattracties die Changsha niet weten”, “die niche -ponspunten in Changsha” en “Changsha deze plaatsen” en andere hot zoekinzendingen.

De vakantie “May Day” nadert en Changsha is een populaire toeristische bestemming geworden.12306 laat zien dat veel steden op 30 april uit Changsha zijn uitverkocht.De Changsha Tourism Guide op sociale platforms zoals Xiaohongshu is ook vaak nieuw.
De Changsha in de ogen van het publiek draagt ​​altijd “hete lucht” en “populariteit”. In feite heeft de “hete en hete” Changsha ook een rustige kant.Op sociale platforms zoals Xiaohongshu vond Orange Chaujun een nieuwe manier om de “niche” Changsha op te nemen.

een

We zijn in de hittegolven van de stad en we kijken er ook naar uit om de “bergresidentiecultuur” in de stad na te streven en een “Liu Dark Flower” -overkering te starten.

Ga uit het station van Yuwan City van Yuelu Mountain, passeer het oude woongebouw, klimt langs de steeg, stapte op de trap en duwde de houten poort van “Back to the Forest Plan”.Little Stone Tower, Tibetaans raam Lintel, Hada, Buttering Barrel, Yak Head, Butter TheeNimfoDe cabine zit vol met Tibetaanse elementen.“Elk stuk hout hier en elke gele modderwand wordt door ons gemaakt.“De manager Tashi zei,” het “Back to the Forest Plan” werd getransformeerd door we meer dan 500 dagen doorgebracht.
“Mijn geboortestad ligt in het maagdelijke bos in Diembu County, Gannan, Gansu. De mensen daar zijn alle materialen om zelf een huis te bouwen. Orange Island Jun zei.

afbeeldingTerug naar het bosplan.Geïnterviewde bekentenis
Het huis van de gele modderwand, met het ontwerp van het hout, de rozen, viooltjes, druipende guanyin en camellia geplant in de bamboebuis in de pot met aardewerktanks.NimfoDeze plek met de bruisende Lushan South Road wordt alleen gescheiden door een baan, die de jas heeft vervaagd en een zeldzaam landschap in de stad wordt die de natuurlijke textuur niet beschadigt.
Als het “Back to the Forest Plan” een kleine binnenplaats is aan de voet van Lushan, dan is de geometrische boekhandel een kunstboekhuis verborgen in het bos.

“De perfecte combinatie van lijnen en geometrische patronen onthult overal hoge elegantie.” Dit is het gevoel van netizens “Little Deer is niet verloren” in de geometrische boekhandel.In maart vorig jaar werd de geometrische boekhandel in het Vanke Forest Park officieel geopend.Door de deur in de deur te duwen, het frisse en pure gevoel uit het gezicht komt, is de “gebogen” structuur overal.Er zijn ook het ontwerp van het grot -type en roltrappen, die zeer slim zijn in de botsing tussen primitieve natuur- en ruimtevaart esthetiek.

afbeeldingBurgertoeristen komen naar de geometrische boekhandel onder de verborgen geometrische boekhandels onder Gushan om te lezen en te slaan.Foto door Wang Zhiwei
Netto rode boekhandels zoals geometrische boekhandels met ultra -hoge nominale waarde en super literaire kunsten hebben Changsha herhaaldelijk gemaakt in Changsha.De 31e Changsha Book Fair in maart heeft een filiaallocatie opgezet op 9 “Changsha Moost Bookstores”.Van de Yuelu Academy of Wenmai Liufang tot de Treasure Bookstores en Net Red Bookstores of the Streets and Alliys, we verbergen de boekhandel naar de stad in Changsha.

twee

Welwillendheid Leshan, wijs wijs water.Changsha, die dicht onder het waternetwerk wordt bedekt, is niet alleen één Xiangjiang -rivier of een oranje continent.

afbeeldingDashan Chong Forest Park.Afbeeldingbron: Cultureel toerisme Changsha
“Het water zwemt in het bos en het bos is lang in het water. Er is ook een ‘jiuzhaigou’ in Changsha!” Stream is een zeldzame natuurlijke zuurstof.

Op 17 april,#4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 Eerlijk gezegd, “We houden gewoon van pittig eten, hoe kunnen we Jiangnan niet tellen.”Flower Flower Art Town, dat niet ver van de bergen ligt, gebouwd volgens het meer, en de witte muur Daiwa straalt een eenvoudig en elegant temperament uit, alsof hij het Jiangnan -waterdorp oversteekt.
“Het kan mensen voor een korte tijd voor een korte tijd gelukkig maken. Zelfs als je niet kunt sporten, kun je je staat elke dag 20 minuten beter maken.” , zei dat het meer zal zijn.

Om te zeggen dat de meest charmante en speciale kenmerken van Landscape Island City ook het “continent” moeten zijn dat is geïnfiltreerd met Xiangshui.De rivier stroomt en “satt” langs de weg meer dan tien grote en kleine continenten.

Neemt uw auto een boot?In het zuidelijkste deel van het Changsha -gedeelte van de Xiangjiang -rivier is er ook een primitief ecologisch eiland dat afhankelijk is van veerbootreizen, die het lokale uiterlijk van de oude Changsha Aboriginal mensen behoudt.Dit is Xingmazhou, gelegen in Nantuo Street, Tianxin District.De vijf generaties van Ma Yinjian, Changsha, gaven de naam Xingmazhou, wat de welvaart van de MA -familie betekent.

afbeeldingXingmazhou.Afbeeldingbron: LVXIN Research Institute
Wandelen met zwarte geit, barbecue barbecue in de rivier, wandelen in Huanzhou, vliegerNimfoXingmazhou is aan alle kanten omgeven door water en het landschap is pittoresk.Op de Shanghai -kunming High -Speed ​​Railway Xiangjiang Special Bridge, die door het eiland loopt, schreeuwde de high -speed spoortrein met een snelheid van 300 kilometer per uur.Onder de brug is een rustig dorp waar het transport en kippen en honden elkaar ruiken.De eenvoudige folk douane, de veerboot van de kust en het platteland van het eiland zijn allemaal uniek landschap hier.
Het Goose Continent grenst aan Xingmazhou.Volgens Legend, in de moeilijke tijden van de lente en herfst, verwachtte fan gij de tragedie van “Flying Bird’s Bow”, dus kwam hij naar dit eiland na Jingchu.Een zakenman vroeg Fan Ye’s plaatsnaam, en de laatste zag de foto van de stromende gans in het water, dus belde hij deze plek.

In het voorjaar luidde Goose Continent het mooiste seizoen in.De eilandbewoners tonen verschillende landschapsschilderijen aan de muur en de huizen zijn ponspunten geworden.Voor een open ruimte aan de rivier werden allerlei luchtgordijnen en tenten op de beurt opgesteld.

afbeeldingGoose Island.Afbeeldingbron: Cultureel toerisme Changsha
drie

De schoonheid van Changsha is niet alleen groen en groen op het landschapseiland, maar ook de stille en rustige en rustige van de oude straten.

Vergeleken met de Taiping Old Street, die “mensen uit de menigte” is, kan de rustige Baiguo -tuin een goede plek zijn voor niche.
“Xiao Hongshu was schermscherm door de Wisteria -borstel van Baiguoyuan!” Huang Xingnan Road voetgangersstraat was 100 meter afstand, er was een oude baan, en de baan was stil en ontspannen, als een paradijs.Er zijn verschillende torenhoge ginkbomen in het steegje, weelderig en weelderig, en veel Ginkgo zullen in de zomer worden opgezet, dus Bai Guo Garden is vernoemd.Zodra de Magnolia in het vroege voorjaarsbloembeen bloemen, bloeien de Wisteria -bloemen hier, als een paarse waterval, een diarree.

afbeeldingDe voormalige binnenplaats van het provinciale graanbureau is een punchingpunt voor internet beroemdheden geworden na het organiseren van de organische update.Foto door Chen Fei

“Chinese Cheongsam Mix en Match Sovjet -stijl gebouw vandaag is de retro -stijl van Chaomei.” Mevrouw Xu’s Circle of Friends heeft vele likes gekregen met de kunstfoto’s bij de provincie Sujiaxiang als achtergrond.De wedergeboorte van dit “internet -celebrity punching Point” heeft een trilogie ervaren: sloop van overtredingen, oude huizen moeten waar zijn; de oude als de oude repareren, en herstellen volgens de ene -een film; de herinnering aan de tijd.

Er zijn Yangchun Baixue en vuurwerk in de wereld langs de oude straten en rijstroken.

In Sujiaxiang organiseerde Zhang Bolu, een Jiangxi Guy Zhang Boli, een legende van een persoon in een steegje.Twaalf jaar geleden kwam Zhang Bolu, die slechts 20 jaar oud was, naar Changsha. In 2019 hield hij al zijn spaargeld en lanceerde twee homestays met een poging, die de droom van zijn verhuurder opende.

Op dat moment werd het historische en culturele district van Baiguoyuan organisch bijgewerkt en was Sujiaxiang gevestigd.”Op dat moment waren sommige woningen van de edelen, de oude locaties van de hal en het oude gebouw behouden. Het leven van de lokale bewoners was vol vuurwerk. Dit steegje was vol charme. De sleutel is dat de huur goedkoop is. “Het begin van het leven.Tegenwoordig heeft hij 5 fysieke winkels geopend in dit steegje en runt hij homestays, kleding, bloemen, dagkoffie en nachtwijn, enz.
“De gemeenschap heeft” Net Red Street “in de gemeenschap, Sujiaxiang, Feng Bichei en Guanyinjing. Meer dan 100 nieuwe zakelijke kooplieden hebben zich gevestigd. Er zijn niet alleen historische herinneringen aan Lao Changsha, maar ook de sfeer van Modern Changsha.” Fengquan Gujing Community Party Secretary Tang Ke vertelde Orange Island dat het hele gebied werd beoordeeld als een 3A -schilderachtige plek en een provinciaal toerisme en vrijetijdsbesteding, en de gemeenschap kreeg ook nationale beschaafde eenheden.
In de afgelopen jaren zijn steeds meer oude straten in Changsha nieuwe bezienswaardigheden geworden in Punch -in en zijn ze een rustige plek geworden in de bruisende stad.Het oude district is een getuige van de stedelijke geschiedenis.

afbeeldingDieper wonen, gelegen op nummer 5, Sujiaxiang, is een ruimte om esthetiek van het leven te verzamelen.Foto door Yuan Yuqing
Welkom in Changsha CityManhattan op straat, komChangsha Digital Space Station maakte een set kunstblokkisters en kwam de sterren tegen op het Xiaoxinghe Observatory van Liuyang.Keer terug naar het Millennium in het South Suburban Park, Feel Spring en Jingming in Yinxing Bay Park, en de echte versie van de Green Wild Fairy Traces is verborgen in Zifeng Sports Park,bestaanChangsha,tuinHet effect van 20 minuten is ook vannog nietafwezig… …
De trend van “Reverse Travel” vertegenwoordigt de veranderende mentaliteit van jongeren om te reizen -niet willen naar druk mensen, en het vuurwerk en de luie ontspanning van de “graven” van de wereld zijn echt zinvolle vakantiereizen.
VolgenMet de snelle ontwikkeling van het culturele toerisme van Changsha, zijn meer en meer schilderachtige plekken onderzocht door toeristen.In plaats van de bruisende plek van de menigte te vermijden, is het beter om te zeggen dat dit een levensverhouding en manier is.
Tegelijkertijd worden de culturele en toeristische afdelingen van verschillende plaatsen meer en meer bewust van internetverkeer en hitte, en de culturele toeristische afdelingen die bereid zijn nieuwe dingen te accepteren en nieuwe kanalen te proberen, hebben jongeren in toenemende mate vertrouwd.
En omgekeerd spelen naar “niche”ChangshaDe methode is er nooit geweest.

Bron van dit artikel |KilKilKilKilKilKil
Bewerken | Wu Fei Tweede proef | | Zhang Lizhen’s derde proef | Zheng Wenxin
Bronaanbeveling van manuscript |
Stel mailbox |

© Civilization Changsha afbeelding

Door jxtrz