De voorjaarsbries is zachtaardig, de bloemen zijn mooi, en het Hangzhou Comprehensive Administrative Law Enforcement Bureau gebruikt intelligente middelen om een ​​handige en hoogwaardige reiservaring te bieden aan burgers en toeristen.
Wijsheid reizen, meer zorgen maken -gratis
Het intieme stedelijke management “het vinden van parkeerplaatsen” kan burgers en toeristen helpen om gemakkelijk parkeerplaatsen in de buurt te vinden.Tegelijkertijd is er een parkeerplaats om bord te begeleiden in gebieden waar de vraag naar verkeerscongestie en de parkeervraag groot zijn, waardoor intelligente inductiediensten voor parkeerplaatsen worden geboden, zodat autobezitters “in hun hart tellen” voor de parkeerplaats in de parkeergelegenheid kavel.Aan het einde van het parkeren kan de handige parkeerservice van “de markt eerst verlaten en vervolgens betalen” “worden opgeheven en automatisch worden betaald”.
“Eén bindende en de hele stad stopt.” Burgervrienden kunnen een handige parkeerdienst openen via apps zoals Zheling, Alipay en andere apps, en ze kunnen de parkeerplaatsen ervaren die openstaan ​​voor het publiek in de stad.Wanneer u voor een korte afstand reist, kunt u ervoor kiezen om een ​​openbare fiets naar het dichtstbijzijnde punt te huren van uw dichtstbijzijnde punt om de laatste mijl door het intieme stedelijke management op te lossen.
Handige diensten, meer intieme reizen
Query in de buurt van openbare toiletten, gemakspunten, barrière -vrij faciliteiten … De problemen op weg naar reizen, burgers en toeristen hoeven alleen de applicatie “Intimate Urban Management” te gebruiken in de “Zheli” -app. verwerkt.”Vind een openbaar toilet” kan de locatie bieden van de nabijgelegen openbare toiletten; voor burgers om te reizen.
Er zijn prijzenrapporten, meer verzekerd tijdens het reizen
Wanneer u in Hangzhou loopt en de stedelijke stijl ervaart, als u merkt dat de mangatafdekking beschadigd is, het motorvoertuig geparkeerd is, is de verkeersindicatorkaart vies en beschadigd, de stedelijke problemen die van invloed zijn op reizen kunnen worden gehouden in Zheli en Zheli. Applet Search “Urban Governance Report” wordt weerspiegeld.In de afgelopen dagen bijvoorbeeld, ontdekte een enthousiaste burger dat er een schade aan het puthol was bij de ingang van Hangzhou East Station East Apartment en verborgen veiligheidsrisico’s.Sinds het begin van dit jaar zijn in totaal 5499 rapporten ontvangen, met een resolutiepercentage van 96%.
“Point A Little” en “Shoot A Shot”, laten we veranderen van de “toeschouwers” van Urban Management naar “Deelnemers”.
Rapport/feedback

Door jxtrz