& EMSP; & EMSP; van 19 tot 21 april werd de tentoonstelling 83e China Education Equipment gehouden in het Chongqing International Expo Center.De decoratie -tentoonstelling van dit jaar heeft in binnen- en buitenland meer dan 1.000 bedrijven aangetrokken om deel te nemen aan de tentoonstelling, en toont volledig producten en diensten voor educatieve apparatuur van educatief onderwijs en onderwijsbeheer van basisonderwijs, beroepsonderwijs en andere applicatiescenario’s en bevordert branches in de branche en ontwikkeling in de context van digitale transformatie.

& emsp; & emsp;Digitale bronnen+digitale tools & ensp; empowerment elke les

& EMSP; & EMSP; Nieuwe services, weerspiegeling van nieuwe nieuwe diensten, die nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, nieuwe nieuwe diensten weerspiegelen, de nieuwe nieuwe service weerspiegelen, weerspiegelt de nieuwe nieuwe, de innovatieve toepassing van technologie en nieuwe concepten op het gebied van onderwijs en onderwijs heeft u een verfrissende kijk op zicht gebracht.

& emsp; & emsp; voorbereidingsklasse is een belangrijke onderwijslink.Leraar Li van een middelbare school in Chongqing zocht naar het gedeelte van “doel van doel” in de online school. Kwaliteitsbereidingsbronnen!Bovendien zijn de functies van online scholen, multi -persoons discussies, één -button -lezingen, voorbereidingsinspectie en op school gebaseerd management ook geliefd bij iedereen. handiger beheerd. “

& EMSP; & EMSP; Leraar Zhang uit dezelfde school als Mr. Li wordt vaak geplaagd door huiswerk en examens. Voer een zin in een computer in een computer in. “Ik wil een reeks wiskunde op de middelbare school groeperen, de testdocumenten van de functie en het hoofdstuk Gids Number, Medium Moeilijkheid, 8 Single -choice onderwerpen, 4 meerdere keuzes, 4 leeg vragen, 6 vragen beantwoorden “, kreeg het meteen een reeks bevredigende testpapieren.De realisatie van deze service is gebaseerd op de ondersteuning van de intelligente vraagbank en het AI -model van meer dan 21 miljoen vragen, die de werkefficiëntie van leraren aanzienlijk hebben verbeterd.

  e卷通的智能阅卷服务也吸引了许多关注,它一键生成答题卡,不改变学生线下答题习惯的同时,实现高效阅卷并自动收集作业及考试数据,再由基于AI算法Het gepersonaliseerde leerrapport biedt leraren en studenten diensten zoals multi -dimensionale leerdiagnose, nauwkeurige en flexibele pushvragen, om les te geven en nauwkeurig onderwijs te bereiken op basis van hun aanleg.

& EMSP; & EMSP; op de tentoonstellingssite, naast het onderwijzen van producten zoals lezingen en evaluaties, zijn managers van het onderwijsbureau en de school ook zeer bezorgd over de diensten van het toelatingsexamen groei van leraren.

& EMSP; & EMSP; Discipline Network Grand Corporation elk jaar organiseert het een aantal toelatingsexamens voor middelbare scholen in verschillende regio’s om de onderwijsafdelingen en scholen te helpen bij het examen en gegevensondersteuning bieden voor wetenschappelijke voorbereiding. Million kandidaten melden zich aan voor het gezamenlijke examen.Het is vermeldenswaard dat het ook big data -technologie gebruikt om uitgebreide analyserapporten te bieden na de test, en combineert de subjectnetwerk massa -kwantitatieve vraagbank om een ​​gepersonaliseerd verbeteringsplan te bieden om de efficiëntie van de testvoorbereiding te verbeteren.

& EMSP; & EMSP; onder de ordelijke vooruitgang van het ministerie van Onderwijs, de hervorming van “nieuwe cursussen, nieuwe studieboeken en nieuwe toelatingsexamens” is uitgerold, waardoor de vereisten voor lesgeven vergroten en ook de leraren verbeteren.Op het AI -trainingsplatform van het Discipline -netwerk combineert de klasse van meer dan 40.000 regels de waardevolle ervaringen van duizenden uitstekende leraren, waaronder de nationale kunstenaar, de kernschrijver van het leerboek en de backbone -leraren, enz. Opgroeien.Leraren kunnen op elk gewenst moment de beperking van tijd en ruimte doorbreken en online autonoom leren bereiken.

& emsp; & emsp;Open middelen en technische mogelijkheden & entaties & Ensp; Empowering the Industry Transformation and Upgrade

& emsp; & emsp; educatieve digitalisering is een belangrijke strategische ondersteuning om de constructie van educatieve macht te bevorderen, en het is ook een hervorming die wordt gepromoot door de hele samenleving.In deze digitale verandering hoopt het disciplinaire netwerk dat door digitale bronnen, digitale tools en technische mogelijkheden die al vele jaren voor de buitenwereld zijn geopend, de transformatie en upgrade van de industrie zal worden benadrukt om een ​​hoge ontwikkeling van hoge kwaliteit met partners te bereiken.

& EMSP; & EMSP; Discipline Network Open platform voor samenwerkingsplannen voor verschillende scènes van de onderwijsindustrie heeft veel aandacht getrokken.Het open platform toont de prachtige samenwerkingscases op het gebied van leermachines, slimme blackboards, printers, precisieonderwijs, verkeerde vragen, scanning pennen, interactieve klaslokalen, vrijwilligersrapportage en scroll -systeem. , Lang lezen, Liangli, Step -By -step High -level partners.

& EMSP; & EMSP; Disciplinair Network heeft voor het eerst een slimme boekendienst gelanceerd.Disciplinair Network Book City gebruikte het vermogen en de ervaring van meer dan 600 publicatie -eenheden om een ​​complete oplossing voor digitale onderwijshulp te bieden voor traditionele publicatie -eenheden.De Zhishu -service zal digitaal zijn en gestructureerd zijn door het onderwijzen van hulppapierinhoud, de ondersteunende en distributie van digitale inhoud realiseren en praktische functies bieden, zoals cameracorrectie, verkeerde vragen zijn onder meer/beheer/printen en variant training. Verbeter de kwaliteit en efficiëntie van leren echt en creëer een nieuw ecosysteem van “AI intelligent onderwijshulp”.

& EMSP;& EMSP; omringen de “Campus+Classroom” & ENSP;

& EMSP; & EMSP; Toepassing is de meest fundamentele en krachtige motivatie voor digitalisering van het onderwijs. van digitale toepassingen. Start een nieuwe toekomst onder de achtergrond van het nieuwe tijdperk.

& EMSP; & EMSP; Veel onderwijslinks, gecompliceerd management, Disciplinair Network Smart Teaching Platform biedt een -stop -onderwijs uitgebreide diensten, onderwijs (resource search, persoonlijke les, lezingen in lessen, experimenteel onderwijs), examens, klassen, Lessen, lessen na het huiswerk, examenpapieren) en de training van de training van leraren, lossen de ergernis op van het omschakelen van multi -product -applicatiescenario’s en helpen het verfijnde onderwijs van de school.Platformverzameling en analyse van massale gegevens, datavisualisatie, het creëren van exclusieve datacenters van gebruikers, het bieden van algemene gegevensverzoekingsdiensten voor scholen en regio’s en bieden managers ondersteuning voor het maken van beslissingen.

& EMSP; Toegangsexamens, van 30 grote professionele en 142 cursussen.Deze bronnen hebben betrekking op de scenario’s zoals gelijktijdige voorbereiding van klassen, gelijktijdige voorbereiding, voorbereiding van het college -toegangsonderzoek, tegenhangers, enkele werving, vaardigheidswedstrijden en onderzoeksniveaus om beroepsonderwijs en onderwijswerk te helpen bij hun eigen “versnelling” om de krachtige ontwikkeling van te promoten om de krachtige ontwikkeling van te promoten van de krachtige ontwikkeling van de industrie.

& EMSP; & EMSP; De toekomst van onderwijsdigitalisering kan niet worden gescheiden van de bescherming van het auteursrechten.Het disciplinaire netwerk is het eerste auteursrecht op het gebied van K12 goedgekeurd door het Beijing Copyright Bureau.Het disciplinaire netwerk ook via geavanceerde technische middelen en rigoureus secundair kunstmatig auditmechanisme, en het gebruik van visuele beheer van auteursrechten om de rechten van makers verder te beschermen en actief te reageren op de bouwmaatregelen van intellectuele eigendomsrechten.

& EMSP;& EMSP; Geef de onderwijservaring vrij van “beroemde lerarenopleiding”

& EMSP; & EMSP; op de tentoonstelling bracht het discipline -netwerk officieel de compilatie van de onderwijservaring van “Onderwijs van beroemde leraren” uit en hield een “AI+Education Digitalization” Discussions and Exchanges.Een boekgeschenk werd ook ter plaatse gehouden om de beperkte oplage van “Master Teachers ‘Education” te delen met opvoeders in het hele land die kwamen kijken om tentoonstellingen te kijken.Deze compilatie van het onderwijservaring werd samengesteld door nationale educatieve experts en leraren in de eerste lijn. Innovatie en ontwikkeling “,” evaluatie -integratie “, inclusief 26 artikelen, die elk veel nieuwste educatieve inzichten bevatten, die extreem hoog goudgehalte bevatten.

Door jxtrz