Om de belangrijke toespraak van de algemeen secretaris van het Allerhoogste Leiderschap grondig te implementeren tijdens het onderzoek en onderzoek van de Renmin University of China, in -diepte implementatie van de belangrijkste strategische inzet van het Centraal Comité van de partij en de Staatsraad voor de bouw van de wereld -klasse universiteiten en eerste -klasse disciplines, en geven volledig spel aan hogescholen en universiteiten als de filosofie en sociale wetenschappen van mijn land. Independent Knowledge System, machtigt de ontwikkeling van productieve krachten van nieuwe kwaliteit en biedt een sterke impuls voor de ontwikkeling van hoge kwaliteit. Intellectuele systeemindustrie en Commerce Discipline Alliance Forum werd gehouden op 21 april 2024 aan de Renmin University of China.

Lin Shangli, president van Renmin University of China, Liu Jingzheng, secretaris van de partijcommissie en voorzitter van China Pharmaceutical Group Co., Ltd. woonde de openingsceremonie van het forum bij en hield een toespraak. van de People’s University of China, was voorzitter van de openingsceremonie van het forum.

Lin Shangli zei dat het thema van dit forum met het thema “Productieve krachten van nieuwe kwaliteit ontwikkelen en de hoogstijdsontwikkeling van ondernemingen bevorderen” niet alleen een belangrijke instructies is voor de implementatie van de belangrijke instructies van de Supreme Leadership General Secretary over het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe productiviteit en het bevorderen van de constructie van het Chinese onafhankelijke kennissysteem van het bedrijfsmanagementdiscipline. Maatregelen zijn de verdiende betekenis van in -depth management van managementinnovatie en het helpen van ondernemingen met hoog -kwaliteitsontwikkeling.In de nieuwe reis moet het kennissysteem van het bouwen van de Chinese onafhankelijke bedrijfsbeheerdiscipline zich houden aan de ideologische coördinaten, de innovatietheorie van de partij leiden en ervoor zorgen dat de theoretische innovatie van de managementtheorie in het nieuwe tijdperk altijd de juiste richting moet behouden; Theoretische innovatie en methode -innovatie, het vormen van een onafhankelijk kennissysteem met Chinees en commercieel management met Chinese stijl, Chinese stijl en Chinese kenmerken; reageren op de wetten van de economische en sociale ontwikkeling van China.

Liu Jingzheng zei dat China een unieke cultuur en geschiedenis heeft. Leid nieuwe productiviteit om de ontwikkeling te versnellen.Het is te hopen dat de alliantie van de FCC een belangrijke vervoerder en booster zal worden voor het kennissysteem van het opbouwen van een onafhankelijke bedrijfsbeheerdiscipline in China.

De themrapportsessie werd voorgezeten door Xuan Tianying, secretaris van het Partijcomité van Renmin University of China.Zes gasten tonen de nieuwe onderwerpen, nieuwe richtingen, nieuwe prestaties en denken aan hun respectieve gebieden. Bevorder de ontwikkeling van nieuwe productiviteit, leidende ontwikkeling van hoge kwaliteit en andere uitgelegde kwesties.

Het forum had ook de eerste partij van het “construeren van het autonome industriële en commerciële managementkennis van de Chinese Actuele” Achievement Conference.

Leiders en vertegenwoordigers van leden van de alliantie, experts en wetenschappers uit het hele land, insiders uit de industrie en leraren, studenten en alumni -vertegenwoordigers van de Business School van Renmin University of China woonden de vergadering bij.

Door jxtrz