“Alle strijd van de partij en het werk zijn om de mensen beter te helpen. Laat de mensen van de oude districten van Jiangxi een rijker en gelukkiger leven. Ze zijn de essentiële vereisten voor het implementeren van het wetenschappelijke concept van ontwikkeling. Het fundamentele doel en de eindbestemming van Xiumei Jiangxi

In de afgelopen jaren heeft Jiangxi, het revolutionaire district, een goed ontwikkelingsmomentum behouden. is blijven toenemen.Tegelijkertijd houdt Jiangxi zich aan het concept van “ecologische provincie en groene stijging”, terwijl hij de ontwikkeling versnelt, een partijecologie beschermt en bouwt.

Op dit moment bestudeert de provincie Jiangxi de geest van de belangrijke toespraken van generaal secretaris Hu Jintao in de seminars van de belangrijkste leidende kaders op provinciaal en ministerieel niveau.De provinciale partijsecretaris Su Rong benadrukte herhaaldelijk vele gelegenheden dat de effectiviteit van leren moet worden weerspiegeld in de ontwikkeling van wetenschappelijke ontwikkeling, het voordeel van de mensen en de bevordering van sociale harmonie. van de strijd om een ​​rijke en harmonieuze jiangxi te bouwen.

Onlangs heeft Su Rong het onderwerp wetenschappelijke ontwikkeling en het versnellen van de realisatie van Jiangxi’s Green Rise van Jiangxi versneld en een exclusief interview met onze verslaggever geaccepteerd.

Grijp kansen en versnellen de wetenschappelijke ontwikkeling stevig

Reporter: introduceer de ontwikkelingstrend van Jiangxi de afgelopen jaren kort en uw ervaring.

Su Rong: Sinds de nieuwe eeuw, vooral sinds het 17e nationale congres van de Communistische Partij van China, is het een van de beste periodes voor economische en sociale ontwikkeling in Jiangxi. , en heeft een solide tempo van wetenschappelijke ontwikkeling en groene stijging genomen.

De uitgebreide economische kracht sprong naar een nieuw niveau.In 2011 overschreed het BBP van de provincie 1 biljoen yuan, wat in 2000 5,84 keer was;Dit markeert dat Jiangxi een nieuwe fase van ontwikkeling is ingegaan.

Het uiterlijk van stedelijke en plattelandsgebieden is aanzienlijk veranderd.Het urbanisatiepercentage van de provincie is in 2011 gestegen van 27,7%in 2000 tot 45,7%. De stedelijke functie is completer en de draagkracht en stralingskracht zijn aanzienlijk verbeterd. Landelijke infrastructuur wordt steeds perfect steeds perfect.

Het leven van mensen is aanzienlijk verbeterd.We houden ons aan het primaire doel om het levensonderhoud van mensen te beschermen en te verbeteren als het primaire doel van economische en sociale ontwikkeling.

In mijn werk realiseer ik me het diepste dat we de lokale realiteit nauw moeten combineren, het wetenschappelijke concept van ontwikkeling moeten implementeren en effectief een combinatie van artikelen moeten maken, zodat de belangrijkste beslissingen en de inzet van de centrale overheid echt kunnen worden omgezet in Een sterke drijvende kracht om de ontwikkeling te bevorderen en de mensen ten goede te komen.

Reporter: U hebt herhaaldelijk voorgesteld dat de belangrijkste taak van Jiangxi is om de ontwikkeling onwankicipeerd te versnellen.

Su Rong: Inderdaad.Door in -diepte te emanciperen van de geest en het provinciale begrip te verdiepen, hebben we een ernstige realiteit gezien: hoewel het tempo van economische en sociale ontwikkeling in Jiangxi aanzienlijk is versneld sinds het betreden van de nieuwe eeuw, heeft het inspirerende prestaties bereikt, maar de onderontwikkelde situatie van Economie is helemaal niet fundamenteel veranderd. Veel economische indicatoren zijn nog steeds lager dan het nationale gemiddelde, en gebrek aan ontwikkeling is nog steeds de belangrijkste tegenstelling waarmee we worden geconfronteerd.We zijn diepgaand dat de belangrijkste taak om het wetenschappelijke ontwikkelingsconcept te implementeren, is om deze belangrijkste tegenstrijdigheid nauwkeurig te begrijpen en de ontwikkeling stevig te versnellen.Met andere woorden, het versnellen van de ontwikkeling van wetenschappelijke ontwikkeling is de fundamentele belangen van de mensen van de provincie, en het is de fundamentele manier om de opkomst van Jiangxi te bereiken en de mensen te verrijken.Het is gebaseerd op dit inzicht dat we duidelijk naar voren brengen dat we het nationale macro -controlebeleid resoluut moeten implementeren en tegelijkertijd een nuchtere geest moeten behouden, de zorgen van het versnellen van de ontwikkeling verlichten en onwrikbaar kansen grijpen en de ontwikkeling versnellen.

Volg stevig de weg van “Ecologische provincie en Green Rise”

Reporter: De Green Mountains en Green Water en Good Ecology of Jiangxi zijn onder de indruk van mensen.Wat zijn de overwegingen van Jiangxi bij het omgaan met de relatie tussen economische ontwikkeling en ecologische bescherming?

Su Rong: In het proces van industrialisatie en snelle verstedelijking is het streven naar de organische eenheid van de economische en ecologische beschaving het fundamentele doel dat we nastreven.De goede ecologische omgeving is het meest luide merk van Jiangxi, de kostbaarste rijkdom en het grootste verlies van posthaar.Tijdens het versnellen van de ontwikkeling is het noodzakelijk om de groene bergen en groene wateren in Jiangxi te beschermen en te bouwen.Daartoe houden we ons altijd aan het ontwikkelingscept Niet langer vernietigd.

Om de integratie van ecologie en economie beter te bevorderen, zijn we begonnen met een weg van wetenschappelijke ontwikkeling en groene opkomst om het Poyang -meer “een helder water” te beschermen. De bouw van de Poyang Lake Ecological Economic Zone. Strategische ideeën en streven ernaar om het te maken als een nationale strategie en wordt de leider die de ontwikkeling van de provincie leidt.In ons werk staan ​​we op de gelijke nadruk op bescherming en constructie. Terwijl we het project strikt invoeren en projecten resoluut elimineren die het milieu ernstig hebben vervuild, terwijl we onze provincie betreden, hebben we krachtig de ecologische omgeving van de “één, vier en “vijf rivieren en één meer” ecologische omgeving. Uitgebreide bestuur, stedelijke rioleringsbehandeling, onschadelijke behandeling op het platteland, behandeling met zware metaalvervuiling en andere belangrijke ecologische technische constructie, ontwikkelen actief lage koolstof- en ecologische economieën, versterken de energiebesparing en emissie effectief Reductiewerk, zodat de ecologische omgeving van Jiangxi effectief wordt beschermd en beschermd.Op dit moment richten we ons op de controle van zware metaalvervuiling. Jiangxi, en verbeteren continu de kwaliteit van leven en gezondheid van de mensen in de provincie.

Hoe moeilijker het is, hoe moeilijker om aandacht te schenken aan het middelen van mensen

Verslaggever: Jiangxi, als een provincie met onderontwikkelde economie en onbevredigende financiën, is op de voorgrond van het land gegaan in termen van garantie en verbetering van het levensonderhoud van mensen.Introduceer deze situatie alstublieft.

Su Rong: dit kan inderdaad een belangrijk kenmerk zijn van de implementatie van Jiangxi van het wetenschappelijke concept van ontwikkeling.We realiseren ons diep dat alle worsteling en het werk van de partij de mensen beter ten goede komt.De mensen van de oude districten van Jiangxi een rijker en gelukkiger maken, is de essentiële vereisten voor de implementatie van het wetenschappelijk concept van ontwikkeling.We bevorderen krachtig de sociale constructie gericht op het verbeteren van het levensonderhoud van mensen, en streven ernaar om de resultaten van hervorming en ontwikkeling de mensen van de provincie beter te laten profiteren en het geluk van de mensen te blijven verbeteren.

Hoewel onze provincie de afgelopen jaren voortdurend is getroffen door de impact van grote natuurrampen en de internationale financiële crisis, is de rigiditeit van de fiscale uitgaven meer toegenomen, maar we benadrukken altijd dat hoe moeilijker het is, hoe moeilijker het is om aandacht te schenken aan de Het levensonderhoud van mensen. Het medische hulpsysteem voor de financiering voor moeilijke studenten, het medische hulpsysteem van de mensen van stedelijke en landelijke moeilijkheden en het medische basissysteem van stedelijke en landelijke bewoners.We stonden er ook op om de behandeling van grote ziekten als een grote levensonderhoud in het land te nemen. Normen voor stedelijke en landelijke zelfvoorzienende vergoedingen, pensioenen voor ondernemingsmedewerkers en landelijke vijf -garantie huishoudens en stedelijke armoede -geregelingen.

Toonaangevende kaders moeten verantwoordelijk zijn

Reporter: De afgelopen jaren heeft de hervorming van de eigenaar van de staat in Jiangxi goede resultaten behaald.

Su Rong: Momenteel is mijn land het stadium van hervorming en de kritieke periode van ontwikkeling hervorming en innovatietaken zware taken. . Resultaten.Op zoek naar stabiliteit en angst voor chaos en niets doen kan alleen worden ontwikkeld en de oorzaak van de partij veroorzaken die onvermijdelijke verliezen veroorzaken.

Door jxtrz