In de afgelopen twee dagen kunnen zorgvuldige fitnessliefhebbers ontdekken dat de “Aziatische games online”, die vaak wordt gebruikt om sportlocaties te boeken, is opgewaardeerd naar “Hangzhou Sports Online” en een nieuw burgerschapsfunctie toegevoegd.Dus, wat zijn de functies van “Hangzhou Sports Online” en wat is het gemak van lichamelijke oefening voor burgers?
“Hangzhou Sports Online” werd oorspronkelijk “Aziatische games online genoemd”.Zoek in Zhejiang, Hangzhou Citizen Card en Alipay -app rechtstreeks naar “Hangzhou Sports Online” om de applicatie in te voeren. Solide service, u kunt verwijzen naar fitness nadat de boeking succesvol is.
Naast het boeken van de locatie -boekingsdiensten, biedt het platform “Hangzhou Sports Online” ook populaire diensten zoals registratie van stadiontraining en evenementenactiviteiten. het platform.Niet alleen dat, het platform lanceerde ook een reeks wetenschappelijke fitnessgeleidingsvideo’s die zijn opgenomen door gezaghebbende experts en sportmasters, het bevorderen van de methoden van wetenschappelijke fitness en het nastreven van gezondheidsconcepten voor het publiek, en kan ook fysieke monitoring, boetieksporen, campussen, campussen ervaren, Campussen op het platform. Services voor sporttoepassingen zoals fitness, fitnessvideo’s.
Momenteel heeft het platform meer dan 2 miljoen gebruikers. Tickets voor het kopen van ticket, registratie, het bekijken van fitnessvideo’s en het runnen van de route “West Lake Rose” zijn toegepast op de toepassing met hoge frequentie, die niet alleen de fitnessbehoeften van de burgers voldoet, maar accumuleert ook voor de Hangzhou Aziatische spellen na de wedstrijd.
Rapport/feedback

Door jxtrz