Volgens het nieuws op 9 mei werkte de Universiteit van Manchester samen met de Universiteit van Melbourne om een ​​kwantumapparaat met hoge sex te maken dat kan worden gebruikt om een ​​uitbreidbare kwantumcomputers te maken. de wereld”.

  Natuurlijk silicium bestaat uit drie isotopen van verschillende kwaliteits-silicon-28, silicium-29 en silicium-30.Onder hen is de silicium-29 goed voor 5%van het silicium, wat een “nucleaire flip-floping” -effect zal veroorzaken, wat resulteert in informatie over kwantumbitverlies.Deze studie heeft de methode voor het verwijderen van silicium-29 en silicium-30 gevonden, waardoor het een perfect materiaal is voor grootschalige en zeer nauwkeurige kwantumcomputers.

  Ravi Acharya, een doctoraatsonderzoeker die in dit project experimenteel werk verrichtte, legde uit: “Het grootste voordeel van silicium quantum computing is dat de chip in de productie van elektronische chips (momenteel de chip op de computer heeft van miljarden tot tientallen miljarden miljarden De technologie die bestaat uit individuele transistoren kan ook worden gebruikt om kwantumbits van siliciumkwantumapparatuur te maken.

  Professor David Jamieson van de Universiteit van Melbourne en de Universiteit van Melbourne, zei: “Onze technologie heeft een manier geopend voor betrouwbare kwantumcomputers. Logistiek en productie hebben stappentype veranderingen gebracht in de hele samenleving.”

Door jxtrz