De thema -activiteiten van “Running · Juvenile”, die het hele jaar door lopen en blijven uitvoeren, zijn het Nanjing Sports Bureau en het Nanjing Education Bureau in 2024 om een ​​reeks sport- en fitnessactiviteiten voor kinderen en adolescenten te creëren.Als onderdeel van deze reeks activiteiten, op 24 april, werd het geleid door het Jiangsu Provincial Sports Bureau en het Provinciale ministerie van Onderwijs van Jiangsu, gesponsord door het Nanjing Sports Bureau en het Nanjing Education Bureau en de Nanjing Sports School en Nanjing Qinhuai District First Central Primary School werd ondernomen. In 2024 werden de thema -fitnessactiviteiten van kinderen en adolescenten in Nanjing City en de Fun Track and Field Competition met succes gehouden in de nummer 1 Central Primary School in Qinhuai District, Nanjing.
Tijdens de openingsceremonie verwelkomde Yuan Fangzhi, de directeur van de eerste Central Primary School van Qinhuai District, Nanjing City, een welkome toespraak. Onderzoeker van het gemeentelijk onderwijsbureau Lupu kondigde de opening van het evenement aan.Relevante leiders van de stad, districtssport- en onderwijsafdelingen en Nanjing Sports School, Nanjing Qinhuai District First Central Primary School, Nanjing Wuinting New Village Primary School, Nanjing Yixin Garden Primary School, Nanjing Ruijin Road Primary School, Nanjing Foreign Language School vertegenwoordigers van Leraren en studenten van Mingyuan Elementary School, Nanjing Baixia High -Tech Primary School en Nanjing Jiaying Primary School namen deel aan het evenement.
Op de locatie van het evenementen brachten veel jeugdsporten “5621” scholen uit het district Qinhuai prachtige Sports Special Project -uitvoeringen gebracht. Jonge atleten.
Aan het einde van het evenement, van Nanjing Qinhuai District First Central Primary School, Nanjing Wuding New Village Primary School, Nanjing Yixin Garden Primary School, Nanjing Ruijin Road Primary School, Nanjing Foreign Language School Mingyuan Primary School, Nanjing Baixia Gaoxia GAIXIA GAIXIN, Nanjing, Nanjing, Nanjing Jiajia Jiajia City De zeven teams van Ying Elementary School lanceerden de leuke baan- en veldrelais naar de climax.Kleine atleten vertoonden dapper hard werkende en onverschrokken sportgeest op het veld, waarbij de charme van sport en het enthousiasme van kinderen volledig werd getoond.
Om de integratie en ontwikkeling van lichamelijke opvoeding te verdiepen, bevordert u de uitgebreide en in -diepgaande ontwikkeling van kinderen en jeugdsportactiviteiten verder en het gezondheidsniveau van kinderen en adolescenten te verbeteren, het Nanjing Sports Bureau en het Nanjing Education Bureau actief op De oproep van het staatsbestuur van sport. en hun wil verfijnen.Vervolgens zullen er volgend activiteiten zijn zoals “Champions die de campus binnenkomen”, “Basketball Carnival”, “Volleyball Carnival” en “Happy Parent -Child Run” en andere Follow -up -activiteiten. de meerderheid van de kinderen en adolescenten.
Correspondent Wu Jian
Schoolparen Tao Shangong
Rapport/feedback

Door jxtrz