Bron: CCTV Finance

02:22

De Olympische Spelen van Parijs uit 2024 zijn in de oprichting van het Olympische evenement ingesteld. Nieuw lokaal economisch groeipunt.

Op 27 april begon Chengdu 2024 Tangyou Cup officieel van start, wat ook de vierde keer op het vasteland van China is om de Tangyou Cup te organiseren.Badminton -enthousiastelingen uit heel China en de wereld stromen als een tij in Chengdu.

Toen de topmeester van Badminton in Chengdu was, eindigde op de avond van 27 april het National Swiming Championship 2024 met succes in het Shenzhen Universiade Center.Deelnemers hebben hoge evaluaties gegeven aan de operationele diensten van binnenlandse stadions.

De verslaggever ontdekte ter plaatse dat veel doelgroepen zelfs kwamen om de game uit de omliggende steden te bekijken, en ze hoopten de gespannen sfeer van sportwedstrijden ter plaatse te ervaren.

Naast de Tangyu Cup en het National Swimming Championship, zijn de topsportevenementen in april van dit jaar ook de Wereldbekerfinale van de Wereldbeker Wereldduik van 2024 in Xi’an in de United Diamond League, enz. Volledige sportevenementen inspireren constant het enthousiasme van sport.

01:40

Ticketinkomsten ontsteken het populaire economische evenement van de locatie voor e -commerce drainage

Frequente bedrijven van sportevenementen vergroten niet alleen de populariteit van stadions, maar stimuleren ook direct het economische inkomen van de locatie.据记者了解,在成都举办的汤姆斯杯暨尤伯杯决赛票价在480元—2880元不等,与此同时,比赛场地的相关场馆也通过发力电商等多重经营策略,迎来新mogelijkheid.

Als een proef van de Olympische Spelen trok het National Swimming Championship bijna 30.000 om te kijken in het 9 -daagse schema.Tickets voor populaire scènes waren vóór de start uitverkocht.

Xu Jiaping, de persoon die verantwoordelijk is voor het Shenzhen Bay Sports Center, Shenzhen Grand Canal Center, Guangdong, zei: “Dit jaar is het Olympische jaar, en alle evenementen presenteren een zeer goede kaartverkoopsituatie. Vanuit het perspectief van de evenementen die we ondernemen, nemen we ondernomen , de verkoop van tickets en commerciële ontwikkeling worden vergeleken.

De verslaggever leerde van het Chengdu 2024 Tangyou Cup Organizing Committee dat vanwege de overlap van de “1 mei” vakantie dit jaar, de kaartverkoop erg populair was.Vanaf nu heeft het organisatiecomité meer dan 50.000 balkaartjes verkocht.Niet alleen zijn de tickets thuis thuis verkocht, en de lokale badmintonhal in Chengdu heeft ook de marketinginspanningen versterkt.

Topsportevenementen zijn doorgegaan.Shanghai als voorbeeld nemen, 118 sportevenementen die in 2023 in Shanghai werden gehouden, zorgden voor consumptie van 3,713 miljard yuan.

01:45

De constructie van de locatie bevordert de populariteit van massale fitness.

Naast inkomsten zoals sportevenemententickets, zijn sporttraining en massale fitnessvraag ook een belangrijk onderdeel van de locatie -economie.Deze innovaties voldoen niet alleen aan de vraag van het publiek naar gediversifieerde fitness, maar brengen ook nieuwe winstpunten op de locatie.

De dochter van Shu Yan is 10 jaar oud en bestudeert al meer dan 5 jaar zwemmen.Ze traint ongeveer 5 keer per week en de kosten van één maand zijn meer dan 2.000 yuan.Shu Yan vertelde verslaggevers dat ze duidelijk het gevoel had dat steeds meer mensen nu kwamen sporten.

Sinds dit jaar, van kinderopleiding tot oefening voor volwassenen, hebben veel sporten wijdverbreide aandacht en enthousiaste deelname van burgers gekregen.Sportlocaties zijn nu levendig geworden en de populaire marktvraag heeft veel sportopleidingen moeilijk te vinden gemaakt.

Vanwege de populariteit van nationale fitness zijn sommige stadions niet langer tevreden met conventionele projecten, en ze introduceren ook nieuwe soorten projecten zoals Peak om meer consumenten aan te trekken.

Door jxtrz