gaan VechtsportenKamperen, alpine weiden kruisen, de mooiste wolken en zonsopgang zien, bekend als “Tianxiongyuan, Wonderland on Earth”;

Sommige mensen komen naar Wugong Mountain voor Yunhai, en sommige mensen komen naar Wugongshan om de hemel te zien, maar de charme van Wugongshan is meer dan zo vrijgezel.

Het is geen wonder dat de dag dat hij naar Wugong Mountain, de wind, zware regen, opruiming, wolken en zonsondergang ging, allemaal ervaren, maar zonder spijt, het zien van een dergelijk landschap, is het echt de moeite waard.

Coördinaten: Xinquan Township, Luxi County, Pingxiang City, Provincie Jiangxi

02

Verboden Stad

Voor de verboden stad kan worden gezegd dat het een teken is van China, maar in vergelijking met deze naam kan de verboden stad zijn

Veel mensen kunnen hun herinneringen niet wissen.

“Het Jade -gebouw van het beeld is er nog steeds, maar Zhu Yan is veranderd.”

Het zien van de ogen van de kop water, prachtige en prachtige en eenvoudige en elegante kamers, en de prachtige gravures, de kruising van rood en geel, tonen allemaal de heiligheid en majesteit van de keizer.

Eén gras en hout, één zand en een grind, elk deel van de verboden stad was getuige van de veranderingen in de geschiedenis, het tijdstip van tijd.

gaanVerboden Stad, Luister naar het geluid van de sneeuw in de verboden stad, kijk naar de lentebloemen en voel hier het culturele erfgoed van honderden jaren;

Coördinaten: nr. 4, Jingshanqian Street, Dongcheng District, Beijing

03

Zhangjiajie

gaan Zhangjiajie Grand CanyonNeem een ​​glazen brug een keer en ga op het glas staan, net als zweven in de lucht, de hele wereld is onder je voeten;

Sommige mensen zeggen dat de herfst en winter het seizoen is van Zhangjiajie tot de schoonheid, kleurrijke bergen en herfstbladeren en wolken wolken.

Iedereen die hier is geweest, wordt overtuigd door deze schoonheid.

Sommige mensen zeggen dat de lente haar mooiste seizoen is.De bloemen van de bergen en de takken zoals de draken maken mensen nostalgisch.

Maar de echte Zhangjiajie kan niet spreken.Degenen die in het cementbos wonen, mogen nooit het magische werk van de natuur voelen.

Coördinaten: Tianmen Road, Yongding District, Zhangjiajie City, provincie Hunan

04

Dali

gaan Dali, Luisteren naar de wind en de wind en de besneeuwde maan, staande in de oude stad Dali, de lente en jij, allemaal poëtisch en pittoresk;

Dali’s langzame leven begint met het Erhai -meer van Cangshan op afstand.

Wanneer het een magische kracht heeft waarmee we allemaal het snelle tempo van de stad kunnen vergeten op het moment dat we het ontmoeten.

Vind een homestay in de oude stad Dali en woon. De koffie gekookt door de gastheer in de vroege ochtend homestay is geurig.

De bloemen en planten op het terras zijn weelderig, en de bovenkant van Cangshan bedekt met sneeuw in de verte ligt net voor de ogen.

Deze dag lijkt te verlangen naar het leven.

Gebroken wind en het kijken naar de wolken bij de Erhaizee, al je romantiek en “wind” is u verteld u!

Coördinaten: Dali City, provincie Yunnan

05

Tibet

wachten TibetDe perzikbloesems zijn saai.

Ga naar Tibet!Mogelijk moet u de hoogte onderweg lijden, en u zult ook ervaren wat het betekent om helemaal te stoten.

Wind, vorst, regen en sneeuw zijn ook gebruikelijk, maar je moet allemaal ervaren om dat heilige paradijs te bereiken.

Wanneer je het prachtige Potala -paleis ziet, wanneer je als een juweel wordt genoemd, wanneer je de blauwe lucht ziet, zul je de zonden vergeten die je eerder hebt geleden.

Coördinaten: Tibet Autonome Region

06

Chengdu

Laat jezelf vertragen en erin vallen ChengduDeze zachte bank, at in de vroege ochtend een avondmaal, verloor, wandelde;

Als je een stad wilt kiezen die het meest geschikt is om te genieten, dan zal ik zeker stemmen in Chengdu, en het beste transport om naar Chengdu te komen is mijn eigen voeten.

Tassen dragen, de stadsstraten binnenlopen die bedekt zijn met de mist die naar het geluid van het boek luisterde, kwam uit het theebouw en voelde de stilte van het bamboebos in Wangjiang -toren.

Eet een slokje authentieke Sichuan -keuken.

Dit is de ware betekenis van het leven

Coördinaten: Middenbereik van Minjiang River en het achterland van Chengdu Plain

07

Qinghai Lake

bestaan Qinghai LakeRijd op het blauwe en heldere meer een week op het einde van de eindeloze zee van bloemen, laat de geest hier kalmeren en laat de bries de problemen wegnemen;

Qinghai Lake Mei is in haar uitgestrektheid, haar diepblauw, haar vier seizoenen, de geur van haar vogel en haar meer dan 300 kilometer rond het meer.

Chengqun vee en schapen, groene wilde gele bloemen en woestijnoase zijn hier te zien.Het is onmogelijk om Qinghai Lake te beschrijven met pen en inkt.

Ga alleen, gebruik je voeten om de goede verre verre te meten, gebruik je ogen om het heiligdom te zien en voel de goede heiligheid met je hart.

De voeten waren doorweekt, verblind en mijn hart was bewogen, dus ik keek achterom en zei: ik zal komen.

Coördinaten: ten noordoosten van het Qinghai -Tibet -plateau in de provincie Qinghai

08

Lijiang

gaan Lijiang, Wandelen in de steeg in de oude stad, genieten van de luie sfeer van de oude stad en naar Yulong Snow Mountain gaan met verlangen, zie dat meter zonlicht;

Lijiang is een plek waar vele Qing -dromen. Zodra Lijiang Lijiang binnenkomt, zal hij een mooi zang horen “op dit moment, alleen ontdekt dat hij je gezicht verloor ~”.

Deze muziek weerspiegelde in de straten van Lijiang. Veel straatartiesten verkopen hun eigen schijven.

In de oude stad, ga gewoon langzaam winkelen, er is geen snelle, geen gewapend beton en auto.

Hier is Daze de norm.

Dit is het paradijs van liefde.

Houd handen vast en wandel in Sifang Street om te genieten van de luie zonneschijn van de zomermiddag;

Coördinaten: nr. 1, East Street, Naxi Autonomous County, Ancient City, Lijiang City, Yunnan Province

09

Schuilplaats

Landschap Schuilplaats, Zit in de Lijiang -rivier stroomopwaarts van het bamboe vlot, kijk twee ………….. De rivier is aan de rivier.

In Guilin is “Green Mountain bewezen en groen water is erop gebaseerd.”

Neem het vlot met het liefdespaar naar beneden, de rivier is helder en doorzichtig, de viszwemt, de wind waait en de rimpelingen zijn als een sprookjesland.

Water is de ziel van Guilin en de stad heeft water en geest.”De bergen worden gebruikt om met water te leven, dus de bergen leven in water;

Coördinaten: Guilin City, de provincie Guangxi

10

Feniks

Nachtreis Oude stad PhoenixIn het hangende voetgebouw kun je het landschap aan beide zijden van de Straat bekijken, kijken naar het raften van de bovenloop van de Yoyo -rivier;

De oude stad Phoenix bevindt zich in het westen van Hunan en is de geboorteplaats van Shen Congwen.De witte toren aan de zijkant van de rivier, het hangende voetgebouw gebouwd volgens de rivier, lijkt het toneel van “Border City” te zien, Cui Cui zal op elk moment op de Green River van de oude stad verschijnen.

Wang op het water op het water en kijk naar de groene berghangende torens aan beide zijden van de Straat;

‘S Nachts zullen de hangende torens van de oude stad Phoenix de lichten op de beurt verlichten.

Phoenix, ik leef niet genoeg voor een paar dagen!Ik wil elk jaar weer gaan …

Coördinaten: nabij Magnolia Road, Miao Autonome Prefecture, Xiangxi, Hunan Provincie

11

Daocheng Yading

gaan Daocheng YadingWachten op de Yiren, er zijn een prachtige plateau -landschap, er zijn ook rustig landelijk landschap, en er zijn talloze verrassingen en schoonheid;

In de herfst van Daocheng is het alsof de schilder met de borstel in zijn hand zwaaide. Van het groen van de berg tot gouden en groen, tot de gouden wereld, het bos is vol vlekken.

In het hoge herfstseizoen zijn het gele gras en Qingyanglin dwingend en zijn de besneeuwde bergen nog heiliger tegen de blauwe lucht en witte wolken.

Op dit moment zullen mensen die komen waarschijnlijk worden aangetrokken door de scène voor mij.

Coördinaten: Non -Heritage Community, Daocheng, Daocheng County, Ganzi Tibetaanse autonome prefectuur

12

Sanya

gaan SanyaHet zien van de blauwe zee en de blauwe lucht, het drinken van kokonsap, zonnebaden, ongeacht hoe laat, alle problemen en waas kunnen op dit moment worden weggevaagd;

Sanya is een plek die wordt verwend door God. .. Alle zuidelijkste toeristische steden aan zee op het zuidelijkste puntje van Hainan Island.

Sanya, iedereen werd hier ontroerd door de blauwe zee.

Laat de verveling van het leven los, laat jezelf tijdelijk los en laat je gedachten op de eindeloze zee drijven.Drijvend

Coördinaten: Southern Hainan Island

13

Kleurrijk

Af en toe verloren, ga KleurrijkLuisteren naar de mantra van een Boeddha, moet je haast nemen, rode gebedsvlaggen, rood

Kleur houten huizen en rode menigten zijn verbonden met de berg;

In de verreikende hoek van Sichuan in het noordwesten van Sichuan zeggen sommige mensen dat dit de plaats is waar de ziel wakker wordt, en sommige mensen zeggen dat dit een puur land is zonder de omslachtige wereld.

Seda, die het land diep in de ziel aanraakt, kan het pure land problemen en verdriet laten verdwijnen op weg naar Seda, hij ontmoet de pelgrims.

Geloof heeft op hen geworteld.

Coördinaten: Seda County, Ganzi Tibetaanse autonome prefectuur, provincie Sichuan

14

Dunhuang

Ga alleen DunhuangKijk naar de winderige maan aan het einde van de woestijn, lees het verhaal van duizend jaar op de Silk Road, Cross Time and Space en waardeer de kunst van het vliegen;

Moet eens naar Dunhuang gaan,Bekijk de legendarische kunst van de eeuwige liufang.

“Dunhuang integreert kunst in elke centimeter van muren, integreert de ziel in elke soort kunst, de overhandigde Dunhuang en de eeuwigheid.”

Wanneer je door de uitgestrekte woestijn gaat, na het zien van Dunhuang, de vasthoudendheid van halvemaanwater, de slechte lente -bries van de Yumen Pass, de voormalige Tang -dynastie … zijn onbewust geschokt door het eeuwige landschap van het verleden.

Coördinaten: Dunhuang City, de provincie Gansu

15

Mohe Arctic Village

Ga helemaal naar het noorden, ga Mohe Arctic VillageIk kijk uit naar de opkomst van het Noordpoolgebied, de Aurora kan worden aangetroffen en de schoonheid is als een droom;

Hier zijn een lange geschiedenis van steden, huizen in huizen verspreid, net als het uiterlijk van sprookjes toen ik een kind was.

De meeste mensen die naar het dorp Arctische dorp gaan, zijn voor de sneeuw in de winter of de Aurora die alleen in de zomer te zien is, maar weinig mensen komen voor de herfst.

Het Arctic Village in de herfst is echt mooi. In september was het witte berkenbos goud en in het bos was het alsof je de wereld van de oproep binnenliep.

Coördinaten: Toerisme Scenic Area, Arctic Village, Mohe Town, Mohe Township, Daxing’Anling District, Heilongjiang Province

Duizenden zeggen de schoonheid van het moederland,

Ik weet het niet, ik weet het niet,

Het blijkt dat de grote rivieren en bergen van het moederland veel mooier zijn dan verwacht!

Het moederland is zo hoog -profiel en schokkend

Ben je niet echt van plan om een ​​voor een te kijken?

Fotobronnetwerk, als er een inbreuk is, neem dan contact op met DELETE

Antwoord in het dialoogvenster WeChat ” bestemming” +” ” tijd

Extreme reisadviseur 1 tot 1Voor jou

vrijAangepast reisplan

Laat snel een bericht achter!

Privé geniet van | Aangepaste |

Door jxtrz