Wanneer het op een berg aankomt, zijn er prachtige wolken rond de omgeving.

Coördinaten: Western Jiangxi, over de drie plaatsen van Luxi County, Luoxi County, Pingxiang City, Pingxiang City, Pingxiang City

02 Weishan Ancient City

De oude stad Weishan is de geboorteplaats van het oude Nanzhang -koninkrijk.

Voortdurend langzaam langs de straat, de oude straten van de Slate Shop binnenkomen, de oude tuin geverfd met oude kleuren aan beide kanten, knuffelen tegen elkaar in het gelach van de mensen, de geschiedenis aansteken en het verhaal vertellen.

Coördinaten: Weishan County, een Yi Hui Autonomous County, Dali Bai Autonome Prefecture, Yunnan Provincie

03 Shan Wangping

Sommige mensen zeggen dat ze niet op wangpen klimmen, en het is Chongqing.Gelegen in Shanwangping, dat zich in 5D -steden bevindt, het drie -dimensionale spel tot het uiterste.

Op weg naar Shanwangping schetsten Liu Shan en Shui Kuan de unieke kleuren van de herfst van Chongqing.

Coördinaten: Sanquan Town, Nanchuan District, Chongqing City

04 XIAPU

Een zonnige plek, een kleurrijk paradijs dat geliefd is bij God, een mooie en dromerige plek als namen, waarschijnlijk weet niemand hoeveel kleuren van Xiapu hebben.

De enthousiaste gouden, open oranje rood, diepblauw … elke kleur kan hartstringen opwekken, laat je weer verliefd worden op deze wereld.

Coördinaten: provincies onder de jurisdictie van de provincie Ningde, de provincie Fujian

05 阆 阆 阆 阆

造 阆 is een stad van bergen en rivieren.

De oude stad Mangzhong is geen zeer beroemde plek. Er zijn veel weelderige wijnstok en oude bomen in de zee en de ziel van de oude stad.

Coördinaten: Langzhong City, provincie Sichuan

06 Lingling

Hoewel de geschiedenis van lingling minder dan een lange tijd is, kunnen de voortreffelijke en wisselvalligheden van de Huipai -architectuur hier nog steeds worden gewaardeerd.

Omgeven door bergen zijn de wolken oogverblindend en het gouden licht en de schaduw worden ingelegd met oude huizen en het einde van de oogstwereld.

Coördinaten: Wuyuan County, Shangrao City, de provincie Jiangxi

07 Libo

Libo’s Green, zelfs als je naar de foto’s kijkt, zal erdoor worden aangetrokken.De groene waterrivieren zijn op de bodem en de oude brug van Xiaqi Kong wordt weerspiegeld op het wateroppervlak en is geïntegreerd met de omliggende bomen en riet.

Daarvoor staat het spoor van zware bergen en rivieren. Gebruik je verbeelding om de kippen en honden te schetsen en elkaar te ruiken.

Coördinaten: Guizhou Qiannan buyi miao autonome prefectuur

08 Xiaodongjiang

In de prachtige Hunan is Chenzhou niet beroemd. Er is geen reputatie van Zhangjiajie.

Chenzhou Xiaodongjiang is 12 kilometer lang. Mist. De boog van de boot is als een fee in de droom.

Coördinaten: Zixing City, Chenzhou City, provincie Hunan

09 Enshi

Het is op het “China’s mooiste wonderland” in de Verenigde Staten CNN geweest en is door “Chinese National Geographic” geselecteerd als “de mooiste plek in China”.

Als je echt naar Enshi gaat, zul je geloven dat je niet naar Semporna hoeft te gaan en je kunt de glazen zee zien.

Coördinaten: Miao Autonome Prefecture, Enshi Tu, Hubei

10 歙 歙 歙

De provincie heeft een geschiedenis van meer dan 2.200 jaar en een van de geboorteplaatsen van de Huizhou -cultuur. Er zijn talloze oude steden. Het lijkt in de prachtige landschapsgalerij te stappen en het lijkt in het Museum of Classical Architectural Art te zijn.

Tang Xianzu’s eeuwige zang “Het leven is geobsedeerd door een leven, geen droom van Huizhou” zei dat het sprookje op aarde oorspronkelijk in Huizhou was, een rustig en vredig uiterlijk.

Coördinaten: Huangshan City, de provincie Anhui

11 Dragon Terrace

De dragon -ridge terrassen zijn rond de bergen, rond de bergen, van de voet van de berg tot de top van de berg.

In de wolken en mist in de ochtend werd het ochtendlicht bestrooid en de mist raakte en de groene bergen, houten muren, groene tegels … gehuld in de rook van het koken, als een paradijs in de droom.

Coördinaten: autonome provincies in Longsheng in de provincie Guangxi

12 Phoenix

Zo’n onverschillige oude stad trok, na jaren van wassen en neerslag, stilletjes toeristen uit Tiannanhaibei met zijn rustige kracht, gewoon om een ​​kopje thee vast te houden in de vroege ochtend of schemering, zoals de “grensstad” in de “grensstad”, Net als de “Border City”. Wacht zoals CUI CUI op een persoon die toevallig voorbijgaat.

Veel mensen zeggen dat het in de tijd van Phoenix als een droom is, en ze willen niet wakker worden.

Coördinaten: Phoenix County, Hunan Tujia Miao Autonome prefectuur, provincie Hunan

13 ili

Sommige mensen zeggen dat Yili vergelijkbaar is met Zwitserland, uitgestrekte graslanden, plechtige sneeuwbergen, briljante zeezee, blauwe lucht en rollen.

De lente is vol met groene ogen, de bloemen bloeien in de zomer en de herfst is extreem prachtig.

Coördinaten: in Yili River Valley, Noord -Xinjiang, China

14 Ali

Als Tibet een mysterie is, dan is Ali Tibet in Tibet, de geheime situatie in het mysterie.

Er zijn enorme hemel en uitgestrekt land, heilige bergen en blauwe heilige meren, stijgende adelaars en rennende antilopen, en oude relikwieën die stil staan ​​…

Coördinaten: West -Tibet, China

15 Daocheng lading

De unieke en primitieve natuurlijke omgeving van Daocheng Aden staan ​​bekend als “The Last Shangri -La”. .

Hier is elke hoek een prachtig landschapsschilderij en elk seizoen zal geweldige uitvoeringen verrichten.

Coördinaten: Aden Village, Shangri -la Town, Ganzi Tibetaanse autonome prefectuur, Ganzi Tibetaanse autonome prefectuur, provincie Sichuan

16 Zhaka

Zhayu was een klein Tibetaans dorp in een mooi klifpakket.

Elke ochtend zijn er altijd wolken en mist in de bergen, en het landschap ziet eruit als een sprookjesland.Af en toe kan het wandelen in de bergen je een enorme verrassing geven.

Coördinaten: Diembu County, provincie Gansu, de provincie Gansu

170.000 ning

Als je niet aan het buitenland gaat, kun je nog steeds het prachtige landschap zien dat vergelijkbaar is met Madai, Wanning is absoluut je beste keuze.

Het witte zand en de zee, de blauwe lucht stromende wolken, de fijne golf Johor, verschillende sprookjeseiland zelfgemaakte rollen, mooi.

Coördinaten: ten oosten van het zuidoostelijke deel van de provincie Hainan

18 ehe Jina

De herfst van Ejina kan alleen worden beschreven door shock!Kom hier op een rode jurk, laat je vurige figuur achter in de gouden wereld, net als Zhang Ziyi en Maggie Cheung in “Heroes”.

De woestijn van de linkerhand, de Euphratica in de rechterhand, en de Ejina in het najaar, hebben het mooiste landschap en verhalen.Woestijnen, Gobi, Sunset, Euphratica … Alles kan de gevoelens buiten het hart wekken.

Coördinaten: Alashan League, Inner Mongolië Autonome regio

19 Nandan

“China National Geographic” zei ooit dat Taihang Mountain de mooiste paragraaf aan Henan heeft gegeven.

Er is een prachtige Taihangyun -zee die prachtig is dan de zee. Alle snelwegen …

Coördinaten: Xinxiang City, provincie Henan

20 Alhan

Alishan is niet groot, maar het is stap voor stap.Onder de blauwe hemel en witte wolken gaan de continue bergen over van lichtgroen, donkergroen naar donkergroen, breed geluste bossen op de bergen, sommige zijn nog steeds groen, sommige zijn gebrandst gebracht door de herfstvorst …

Het gouden grasland, de spectaculaire canyon, de stomende hete veer, de pure Tianchi, het originele Halaha River -landschap … de natuur gebruikt zijn meest prachtige kleuren om onze ogen sterk te raken en het hart te nemen.

Coördinaten: Xing’an League, Inner Mongolia autonome regio

Laat het triviale leven je voetstappen niet slepen,

Deze 20 reizen moeten minstens één keer zijn.

als het mogelijk is,

Het is de moeite waard om weer te gaan!

Door jxtrz