Anhui, een provincie vol historisch erfgoed en natuurlijk landschap, wachtend op elke toerist die van reizen houdt om te verkennen.Van de majestueuze Huangshan tot de eenvoudige Hongcun, van het mysterieuze westen tot de plechtige Jiuhua -berg, elke attractie draagt ​​de unieke cultuur en charme van Anhui.Deze strategie zal u in detail introduceren in de acht grote attracties in Anhui en u meenemen om te genieten van het oneindige landschap van Anhui.

1. Huangshan

Huangshan, een van de top tien beroemde bergen in China, staat bekend om zijn “Five Musts” in Qisong, Strange Stone, Yunhai, Hot Spring en Winter Snow.Huangshan is niet alleen mooi, maar draagt ​​ook rijk historisch en cultureel erfgoed.

Hoogtepunten:

Welkom dennen, Lotus Peaks, Light Top, Flying Stone, enz. Zijn allemaal natuurlijke landschappen die Huangshan moet missen.Bovendien zijn de zonsopgang en wolken van Huangshan ook extreem spectaculair.

TIPS:

Huangshan is geschikt voor alle seizoenen, maar het klimaat in het voorjaar en de herfst is het meest aangename.Het wordt aanbevolen dat toeristen van tevoren de route plannen en de juiste bergsportroute kiezen volgens fysieke kracht.Voor een nacht op de top van de berg, kun je de prachtige zonsopgang en zee van wolken bekijken.

2. Hongcun

Hongcun, gelegen aan de zuidelijke voet van Huangshan, is een goed beoogd oud dorp.De lay -out van het watersysteem hier is uniek en het staat bekend als het “dorp in het Chinese schilderij” met de eenvoudige architectuur en het prachtige natuurlijke landschap.

Hoogtepunten:

Yuenuma en Nanhu zijn de iconische landschappen van Hongcun, en oude gebouwen zoals Chengqi Building en Lieniu Mountain zijn ook het bezoeken waard.Bovendien is het herfstlandschap van Hongcun bijzonder charmant.

TIPS:

Het wordt aanbevolen dat toeristen één nacht in Hongcun blijven om de rust en schoonheid van Gucun te ervaren.U kunt elke attractie bezoeken en de lokale specialiteiten tegelijkertijd proeven.

Drie, West Exchange

Westhand, evenals Hongcun, is een ander typisch oude Hui Ancient Village.De architecturale stijl hier is elegant en prachtig gesneden.

Hoogtepunten:

Dongyuan, Tonggu, Yanshan Natural Forest Park, enz. Zijn allemaal attracties die niet in het westen worden gemist.Bovendien is het nachtaanzicht van de West -hand behoorlijk charme en zijn de oude gebouwen eenvoudiger en eleganter tegen de lichten van het licht.

TIPS:

Bezoekers kunnen overdag verschillende attracties bezoeken, ’s nachts door de oude straat lopen en de schoonheid van de nacht voelen.Tegelijkertijd wilt u misschien lokale speciale snacks proeven, zoals haartofu, sesamcakes, enz.

Ten vierde, Jiuhua Mountain

Jiuhua Mountain, een van de vier grote boeddhistische bergen in China, staat bekend om zijn Tibetaanse Bodhisattva Dojo.De pieken hier zijn gestapeld, de stroom is gorgelend en het natuurlijke landschap en de religieuze cultuur vullen elkaar aan.

Hoogtepunten:

Het lichaam van het lichaam, het 100 -jarige paleis en het dak zijn belangrijke tempelattracties in Jiuhua Mountain.Bovendien zijn de wolken en zonsopgang van Jiuhua Mountain ook extreem spectaculair.

TIPS:

Het wordt aanbevolen dat toeristen van tevoren leren over de religieuze cultuur van Jiuhua Mountain en de lokale gewoonten respecteren.Let bij het bezoeken van de tempel op het stil te blijven en plechtig te blijven.Tegelijkertijd kunt u de juiste klimroute kiezen om het natuurlijke landschap van Jiuhua Mountain te bekijken.

Vijf, Sanhe oude stad

Sanhe oude stad, gelegen in Feixi County, Hefei City, is een oude stad met een geschiedenis van meer dan 2500 jaar.De waterdorpsstijl en het oude historische en culturele hier hebben hier talloze toeristen aangetrokken om te bezoeken.

Hoogtepunten:

Ancient Town Museum, Erquan Pavilion en Sanhe Ancient Street zijn allemaal de iconische attracties van Sanhe oude stad.Bovendien hebben de bloemen en kleine bruggen in de oude stad ook de stijl van Jiangnan Water Village.

TIPS:

Bezoekers kunnen verschillende schilderachtige plekken in de oude stad bezoeken en tegelijkertijd lokale specialiteiten proeven, zoals Sanhe Rice Dumplings, Sanhe Rice Wine, etc.Tijdens de tour wilt u misschien communiceren met de lokale bewoners om de historische en cultuur van de oude stad te begrijpen.

6. Huizhou oude stad

De oude stad Huizhou, gevestigd in Yixian County, Huangshan City, is een van de geboorteplaatsen van de Huizhou -cultuur.De oude gebouwen hier zijn goed bewaard gebleven, de muren zijn torenhoog en de straten zijn smal, alsof ze door tijd en ruimte zijn teruggekeerd naar de oudheid.

Hoogtepunten:

Nanya Tower, Huizhou -prefectuur en de oude stadsmuren zijn belangrijke attracties in de oude stad Huizhou.Bovendien zijn de HUI -architectuur en carving -kunst in de oude stad ook een zorgvuldige smaak waard.

TIPS:

Het wordt aanbevolen dat toeristen van tevoren leren over de historische en cultuur van Huizhou om de charme van de oude stad beter te waarderen.U kunt elke attractie bezoeken en lokale specialiteiten proeven, zoals Huizhou stinkende meerval en Huizhou -jas tofu.

Zeven, Tianzhu -berg

Tianzhu Mountain, gelegen in de stad Qianshan, Anqing City, is beroemd om zijn vreemde rotsen en rijke culturele erfgoed.De pieken hier zijn torenhoog in de wolken, de stroom is duidelijk en het natuurlijke landschap is erg spectaculair.

Hoogtepunten:

Tianzhu Peak, Fei Laifeng, Mystery Valley, enz. Zijn allemaal natuurlijke landschappen die Tianzhu -berg niet kan worden gemist.Bovendien draagt ​​Tianzhu Mountain ook rijk historisch en cultureel erfgoed, zoals de haastige Spring Cliff Stone -gravures.

TIPS:

Bezoekers kunnen de juiste klimroute kiezen om het natuurlijke landschap van Tianzhu Mountain te bekijken.Tegelijkertijd wilt u misschien de plaatselijke musea en gedenktekens bezoeken om de historische en cultuur van de Tianzhu -berg te begrijpen.Je kunt genieten van de prachtige zee van wolken en zonsopgang op de top van de berg.

Acht, Paradise Village

Paradise Village, gelegen in het achterland van Dabie Mountain, is een nationale toeristische attractie op 5A -niveau.De pieken hier zijn steil, de waterval vliegt, het bos is dicht en het natuurlijke landschap is zeer prachtig.Tegelijkertijd is het een van de rode revolutiebases, die een rijke rode cultuur dragen.

Hoogtepunten:

De watervalgroep van Tiantianzhai is een groot hoogtepunt, zoals Xishuyu -waterval, dameswaterval, enz., Met verschillende vormen en mooi.Bovendien zijn de wolken en zonsopgang van Tiantianzhai ook extreem spectaculair.Rode attracties, zoals het hoofdkantoor van Liu Deng, zijn ook het bezoeken waard.

TIPS:

Het wordt aanbevolen dat toeristen van tevoren de reisschema plannen en de tijd redelijkerwijs regelen.Bezoek tijdens het bezoeken van het natuurlijke landschap de lokale rode attracties om de geschiedenis van de revolutie te begrijpen.Bovendien zijn de inboorlingen van Tiantianzhai, zoals Wild Gastrodia, Ganoderma Lucidum, ook het kopen waard.

Door jxtrz